Thursday, March 5, 2009

Elin oh ELin wahai kucing bobok ku~


hm... harini aku duk ejas blog kucing aku lg..

aku tmbh column, and tukar header..
mcm kat gmbor atas tu..


sbb pe?

sbb blog dia dh ade rank kat yahoo ngn google!


blog aku sudah kalah...hahahah!!


taip je cute cat elin ke, cat elin ke, elin cute cat ke..

dia dh ade dlm page petame search, dan yg pling best,ade je yg duk atas sekali (^^,)


oh Elin...

ko pulak yg byk kwn dr obersi ye..

4 comments:

  1. msti kucing tu bangga dapt tuan macam kamu..

    haha~

    ReplyDelete
  2. erm.... aku suke design yg dolu2 agi... de pic elin yg besar kt dpan...

    ReplyDelete
  3. oh yeke..alamak...huhu~

    tp yg lame tu besar sgt..hehe..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot