Aku dah jadi penagih...maafkan aku !


facebook sangat jahat..
dia telah mencuri tumpuan aku..
mencuri fokus aku..

demmit...




aku addicted!!!!
HeLP!
Tags

Catat Ulasan

12 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. hahaha...welcome 2 the club!
    fb addicted club!!hahahaa
    kuiz2 tu pnya psl la ni..pas2 klu akak, pet society 2..tiap2 ari mst kne main bnde 2..aduiii...
    *rotfl*
    xD

    BalasPadam
  2. haha =)) same here..
    fb is evil i tell u..
    with quiz's yg byk.. mmg addicted gile.. =D add la i kt fb.. searc for, el ela.. =D

    BalasPadam
  3. ahaha..ako pun!
    tlg ako wei..paper ako selase!
    ahahaha..

    BalasPadam
  4. paper pg nt...
    then, xabes study lg...
    tp, ttp maen fB. kuiz, pet.
    fB jht!

    BalasPadam
  5. datin: tu la pasal kak..adoi... jaat tol FB ni...uwaaa!


    eL: haha.. em dah search dah td tp byk pulak el ela.. cmane ek?


    addy: paper aku lak jumaat..addy... tolong!!!!


    putri: goodluck exam! mmg, FB mmg jahat! bak kate eL, FB evil..haha!

    BalasPadam
  6. facebook membuatkan sye sanggup duduk depan pc berjam2.. hahaha...
    add leena ye.. search:lynx lina

    BalasPadam
  7. atok taun lpas da ade.
    tp x rety gune lgsg.
    huhu

    BalasPadam
  8. leena: tau xpe! haha! biar mate bpinar2 pon xpe..manfaatkan wireless free sepenuhnya..hee~~


    bijan: xpe...sbb cinta hatiku boleh dibawa bersame untuk mgulangkaji pelajaran..haha..


    atok: alahai ruginye atok.. silalah explore..hehe

    BalasPadam
  9. duh...
    kompem byk men poll kt fesbuk tu..

    BalasPadam
  10. haha...ya btol.. 100 markah untuk akizaki..

    BalasPadam
  11. haha...ya btol.. 100 markah untuk akizaki..

    BalasPadam

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di blogsyaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at blogsyaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.

Disclaimer: Unauthorized Use of Photos

All personal and family photos on this blog are the exclusive property of syaznirahim.com. These images may not be downloaded, copied, reproduced, or used in any form without prior written permission from the owner. Unauthorized use of these photos is strictly prohibited and may result in legal action. If you wish to use any of the photos, please contact me for permission and licensing terms. Thank you for respecting our rights and the privacy of the individuals depicted.

Penafian: Penggunaan Foto Tanpa Kebenaran

Semua foto peribadi dan keluarga di blog ini adalah hak milik eksklusif syaznirahim.com. Imej-imej ini tidak boleh dimuat turun, disalin, dihasilkan semula, atau digunakan dalam apa-apa bentuk tanpa kebenaran bertulis daripada pemilik. Penggunaan foto-foto ini tanpa kebenaran adalah dilarang keras dan boleh mengakibatkan tindakan undang-undang. Jika anda ingin menggunakan mana-mana foto, sila hubungi saya untuk mendapatkan kebenaran dan syarat pelesenan. Terima kasih kerana menghormati hak kami dan privasi individu yang digambarkan.

Top Post Ad