Sunday, 19 April 2009

Mood Mana?

mana perginya mood aku nak update blog??

Salah 1 sebab aku tak suka ada orang suka tiru aku, perhhh...

Dah la poyo.. Ingat aku selesa sangat ngan dia?

Dia ingat dia sape?

suka suruh aku layan dia, ajak dia kemane2 aku pergi..
suke wat statement ala2 diri bagus sgt..
bila aku tak nak layan buat2 macam nak merajuk..

come on la..
Aku tak kuasa la nak layan orang macam tu..

pastu suke komen yang ntah pape..nak angkat diri sendiri..
pigi dah!
pe motif? nak tunjuk diri bagus?
taik la..

sape dia?
huh..hint: bukan lelaki..haha..
xyah tau la sape.. korang mesti tau kalu org tu bukan korg..

bg aku blogger lain xde masalah..cume dia ni sorg..

oh please!

Dan disbbkan tu aku malas nak update blog buat seketika..

lagipon nak exam..

heee~

ps: moody sbb esaimen hilang selepas dibuat kerana laptop bongok~
s*it!

4 comments:

  1. exam esok! goodluck utk kamu!

    ReplyDelete
  2. akukah???
    muahhaha~
    jOm g ptsl...
    uhuk~

    ReplyDelete
  3. nadya: goodluck too! :)

    putri: semestinya bukan kamu..hehe.. adoi malasnya nak khtamkan nota... :(

    ReplyDelete
  4. nadya: goodluck too! :)

    putri: semestinya bukan kamu..hehe.. adoi malasnya nak khtamkan nota... :(

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE