Monday, May 4, 2009

Habis Exam

Exam aku sudah habis lorh..
Alhamdulillah..harapnya inilah peperiksaan terakhir dalam peringkat Master ni..

Exam tadi agak mencabar kewibawaan aku la walaupun nasib baik sume topik yang keluar tu aku dah cover..
Boleh la nak beza2 kan graf mane btol, graf mane salah..

Blehla..
Nak kate senang tu tak jugak, tp..
blehla..
takde la blank macam mangkuk ayun sangat tadi..
haha!

cuma yang buat aku sedikit menyumpah2 dengan kate2 kesat tadi mase jawab exam,
adelah bunyi mesin gerudi..
bangang kan?
kena jawab exam sambil dengar benda tu..
dah la bingit..

distort rase nya fokus jap..
pastu dah aku nak reka ayat pun jd blur sebab bunyik tu, aku pandang je kat Dr Taib..
yeke name dia taib?
haha!!

Ala yang jage exam tu la..
Last sekali dia perasan aku tengok dia, dia pun suh la sorg akak yg jage exam tu gi btau tukang tu, orang tgh exam jgn nak memekak..

abeh bunyik gerudi, bunyik org ketuk2 lak..

sabor je la..

jadi kalu aku tak score, aku salahkan sume tu..
hahaha!


em sekadar ingin berkongsi,
best kan nota aku?
bukan aku yang tulis tau, Dr Shulor yg potostat bg kat semua student as a handout..

amacam?

9 comments:

  1. =) aku hanya mampu tersenyum....heeee

    ReplyDelete
  2. wow...hanya kau yg mampu...
    haha...sgt brseni...=p

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH@!
    dh abs study aa kirany ni ek...
    pergh... 1 prasaan yg asbestos!!
    hehehehe

    ReplyDelete
  4. wawawaaa.... anda sudah habes master !
    tahniah !!!!

    mari konvo same2 bulan 8 nanti..!

    tp kte degree ko master..
    kekeke

    ReplyDelete
  5. exam kat bangunan bio ke sampai dengar gerudi2?

    ReplyDelete
  6. hahahaha! em mmg la dah abeh examtp ade projek lg..huhu.. berseni kan notes tu? xpuas bace :P

    ReplyDelete
  7. erm... mcm notes medicinal chem aku... lect tu fotokopi transparency die yg ditulis tgn je..

    ReplyDelete
  8. erm... mcm notes medicinal chem aku... lect tu fotokopi transparency die yg ditulis tgn je..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot