Pages

Search This Blog

Tuesday, June 23, 2009

Hidupku sepanjang aku tak update~


Hello readers!

Hmm..
AKu hilang ke mane?
Aku gi sampling..dua minggu turut2..

sesambil menjelajah negeri Perak..

Best gak hiking2 bukit ni..

bnyak gak ceritanye, tp aku malas nak crite semua..
huhuu..

minggu kedua sampling, gi Grik..
Tasik Banding..site aku lak..

Kedua2 akak yang dah berumah tangga tu tak dapat ikut..
macam2 masalah..
yang site diorang dah setel mase minggu 1st..
entahla..

takpelah, aku tak kisah pun...

jadi aku pun amek kesempatan bawak Wa, bestfriend aku ms kat UMT merangkap Housem8 & room8 aku dulu..

alang2 tu kitorg reunion la sekali! haha!
penat ketawa la 3 hari tu..haha!

bangun tido je gelak, sebelu tido pun gelak!
bukan nye crite ape pun, duk flashback crite2 lame je..

hehe..penat Zaimi melayan karenah kitorg..hehe..

emm..aku terpikir...baru 2 tot tot girl bertemu dah lenguh pipi, kalau jumpe ke lima2?
haha bestnye!!

rindu la...hmm..

miss my gossip girl gang very much!!!

itu pasal reunion,
ade gak kisah sedih..

hmm..sesampai je aku kat Grik aritu,
mak aku tepon..
btau umah aku kene pecah masuk..

sial btol!

antara brg2 yg hilang:
-laptop abah
-modem maxis yg dibeli x sampai 24 jam
-purse adik aku
-2 ketul henset adik aku
-cincin berlian mak aku
-duit cash rm1500
-duit2 syiling
-tabung2

dan yang paling hampeh, diorg kidnap Elin..
(Y_Y)

nasib la si bobok tu dapat lepaskan diri dan balik rumah..
sekarang dia trauma..
keluar rumah pun taknak..


hmm..
itu je lah summary sepanjang aku tak update..

haha! sok aku ade crita sal susu ibu..
:P

bye dulu!

Monday, June 22, 2009

Spontan!

haha! baru je terbit mood nak update blog, tetibe mak panggil..
"Nie, citer spontan dah start"

wahaha!
nak gi tgk dulu..

:P

pendek je update?
skati aku la blog aku!
hahah! bye!!~

Wednesday, June 10, 2009

Aku di Lumut!

Ye aku kat Lumut, Perak..
Semalam kat Kuala Sepetang selama 2 hari..

Lotih den pusing2 Perak ni ha..
Kat Kuala Sepetang tak pasal2 kene masuk selut meredah bakau..

licin & terbenam..
huhu..

try ar korg gi bakau..!

wahahaha!!

emm..
esok dorg nak gi panjat bukit yang bila di daki lutut akan sampai ke dagu ketika nak melangkah..

disebabkn aku athma, dorg tak bagi aku pergi~

yea!

harap2 dorg selamat la kat situ sok...
lebih2 lagi zaimi..

hmm.. aku akn menunggu dengan sabar.. di kaki bukit yang berbatu2 itu..


Sunday, June 7, 2009

AKu di Kuala Kangsar

Betul...
tak tipu..

aku skg kat kala kangsar tetibe..
mcm bengong je kan?

mase aku duk mengharap nak jadi sampling, asik duk tangguh sampai 6 bulan..

tadi tgh aku duk bermalas2 sebab aku athma,
kul 1 td tetibe kene gi sampling...

wadefak?

hmm..
esok aku masuk hutan..

harap semuanya ok..

Tuesday, June 2, 2009

Kau obsesi, obsesi daku~

OMG!
the game is already in the market!

waaaaaa!!

nak beli! nak beli!!

err..aku mmg suke main the sims, dr the sims yg kodi tu lg..
hak hak..

tringat ex housemate aku pnah ckp,
bukan Syaz kalu tak main game..
haha!!

I loike!

gotta buy it!
A.S.A.P!!



Monday, June 1, 2009

Ayam ke pensel?

Hello readers!
Lame tak lap abuk kat blog ni, ermm.. actually aku plan nak citer hal2 kebahagiaan hidup aku..
hak hak..


kengkonon nak story sal aku gi makan2 ngan future sis in law aku kat Uptown Damansara tu..


tak pun aku ingat nak citer sal tadi kitorang gi dating kat Seremban..
NAMUN !!

kejadian malam ini telah menyebabkan mood aku nak crite sal kebahagiaan aku tercantas!
sebab pe?

ha..sebab kedai kat bawah ni..
tak nampak?
gambar blur?
ye la, aku tau aku takde kamera canggihs2 tu..
kamera tepon jer..

sign board tu bertulis,
TASIK CEMPAKA NASI LEMAK AYAM KAMPUNG..

Hmm..tak penah2 lak aku makan kat sini, tetibe malam ni tergelenyar lak nak makan kat situ..
sesampai nye kat situ, kitorang pun duduk,
ingat nk makan nasi lemak ayam la konon, rupenye mmg tol2 ade nasi lemak ayam kampung je..
okey la, order la..

harge dia.. nasi lemak biasa rm2, nasi lemak ayam kampung rm6.50..
wow..macam harge foodcourt!

maknenye ayam kampung dia seketul rm4.50..

sekali mase dia hantar encik nasik lemak tu, aku trkejut tgk encik ayam tu... (*_*)
ayam kecik halus macam pensel pun rm4.50 ke?
nasib baik aku tak tercakap dgn nada menjerit kat mamat yang antar nasik tu td..

~FRUST & TERKESIMA~

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.