Search This Blog

Monday, August 10, 2020

Johorror Dah Sampai!

|Entry kontot|




Semalam zaimi suruh adam check peti surat, rupanya ada parcel.
Rupanya Johorror dah sampai!

Yeay!

Dari 2018 nak beli, baru dapat beli sebab asyik sold out je. Ahaha!

18 comments:

  1. Buku ini famous kan. Pernah dengar tapi belum pernah baca. huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tahan jugaklah tahap popular dia tu hehe

      Delete
  2. aa cant wait to read the review from u sbb mcm menarik cerita dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe nanti dah baca saya review, dia masih beratur ahaha

      Delete
  3. cerita hantu kat johor ke? wah menarik ni sebab kai orang johor xD boleh la baca review nanti hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah, dah start baca sikit2 sebab tak sabar, best tau hehe

      Delete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me