Search This Blog

Wednesday, October 21, 2020

@ Kuala Pilah | Wordless Wednesday








 

41 comments:

  1. wah..ceria nampak. kat mana sign ni?

    ReplyDelete
  2. ook dh ade mercutanda baharu erk.. tuari masa anak wedok wak kat matrikulasi x nmpk lg nih.. :p

    ps. psl OTL tu wak ade buat entri baru ye.. 😎😎😎

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik akan terjah blog wak lat!
      baru jugak sign ni, dalam bulan lepas rasanya dia baru siap hehe

      Delete
  3. cantik background yang berkaler-kaler begitu..

    teringin juga nak pergi ke sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. marilah ke sini, boleh makan salai salai tu :)

      Delete
  4. Replies
    1. cantik, lebih2 lagi dekat area bukit2 di Ulu Bendul ;)

      Delete
  5. happy si budak kecik tu dpt berjalan eh

    ReplyDelete
  6. cantik..photo hotspot..nak jg posing disini kalau sampai di pilah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti posing tau hihi, depan dia luas banyak parking

      Delete
  7. Apo dayo motong gotah
    Apo nak dikato
    Kalau boleh nak jadi cikgu sekolah
    Kek Kolo Pilah... teringat lagi blues gang bila baca tajuk Kuala Pilah,

    ReplyDelete
  8. Bestnyeee..shida tak pernah lg jejak ke sana..

    ReplyDelete
  9. Pilahdelphia semakin ceria. ni depan MR DIY ni kan. haritu perasan masa stop traffic light situ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya tepat sekali! hihi..aah yang depan mcD tu pun ada jugak sign i love kuala pilah tu

      Delete
    2. betul2, depan mcD pun ada juga signage I love Kuala Pilah tu hehe

      Delete
  10. colourful signage dia..cantik kalo amek gambar..hihi

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me