Search This Blog

Tuesday, October 20, 2020

Selembubu Dalam Hati | Fiksyen

Hai semua!
Pada yang pertama kali membaca cerpen-cerpenku, cerpen Selembubu Dalam Hati ini adalah sambungan dari cerpen Haruskah Aku Pulang dan berkesinambungan juga dari Hatiku Ada Kamu 😀

Tapi untuk lebih faham ceritanya nanti baca dari:

SEPERTI YANG AWAK MAHU
SELESAI 
PESONA FITRA
ANTARA DUA
DEMI RESTU

SELEMBUBU DALAM HATI

Semuanya hampir sama seperti dahulu. Angin yang bertiup lembut menyapa wajah Ismat terasa begitu nyaman sekali. 




Content cerpen ini telah dikeluarkan untuk projek seterusnya, stay tune!

Terima kasih untuk sokongan!




32 comments:

  1. Replies
    1. Hehe insyaallah, terima kasih sudi baca 😊

      Delete
  2. Sila sambung. Akak memang minat betul dengan cerita2 yang Syaz tulis. kena betul dengan jiwa. Ayat santai2 je tu yang best. Tak pening.hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu... terharu saya, terima kasih kak diana, insyaallah jika ada masa dan idea :)

      Delete
  3. Senyum sengih-sengih baca depan pc pagi ni... hehehe

    ReplyDelete
  4. sambungan dia ismat sunting akalili....hahaha

    ReplyDelete
  5. Kak ada bakat ini. hehe :) Jalan cerita best

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih naim, baru nak belajar2 menulis hehe

      Delete
  6. Haaa betul, Muhib pilih Amna. Adakah Akalili akan menjadi teman hidup Ismat?.wahh makin menarik ni

    ReplyDelete
  7. masalah muhid, ismat pula yang tlg fikir kan hahahah ....

    ReplyDelete
  8. Baru tau maksud Selembubu lepas google tadi.
    #noob

    ReplyDelete
  9. Ini kena buat marathon ni... baru syiok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa lagi uncle, cepat pakai kasut sukan heheheh

      Delete
  10. cepat sambung... musti akailili nanti kawin dengan ismat... ke bukan?
    nama tu susah bebeno nak guna ahahahha... hipster sangat ke tradisional sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihih nama arab rasanya :P
      nantikan sambungannya yang entah bila tak tau la tu hahaha

      Delete
  11. Ingatkan typo nak taip selembut tadi. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihih ;)
      terima kasih sudi baca dan komen :D

      Delete
  12. Selalu tersasul silap baca nama Akalili uhuks... Awww terlepas ke 1305000.
    Mungkin sebab pakai Mobil view tak nampak page view numbers tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi saja guna nama rare sikit ;)
      Ye kot, saya pun rasa ramai yang masuk dengan fon hehe

      Delete
  13. sebab nak kan sambungan, saya follow sini! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi baca dan follow 🤗
      Insyaallah jika ada masa 😁

      Delete
  14. Alah malas plak nak cari makna selelembu tu syaz, apa makna dia syaz,hehe..
    Akk rasa takkan akalili nak kawen dgn ismat, nnt asyik terjumpa si muhib plak masa balik kampung kan. Tapi apa2pun akk minta syaz sambung lagi citer ni yek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe selembubu tu ribut taufan kak hehe..
      Mungkin akalili dengan ismat, mungkin tidak, nanti ada rezeki insyaallah sambung ;)

      Delete
  15. Untunglah Ismat tu kalau Akalili sudi terima. Hehe...

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me