Search This Blog

Saturday, October 24, 2020

Tin Milo Limited Edition 1950s

 Haritu aku ada buat enty tentang Tin Milo Limited Edition 1970s kan?

Isnin lepas, aku terjumpa Tin Milo Limited Edition 1950s pulak gais!



Ya sangatlah classic!

Gambar orang lelaki pikul lembu atas pelantar yang tertulis Strength.

Kira zaman 1950an ni, minum milo memang untuk kuat!

Terlalu seronok pulak aku dengan Tin Milo Limited Edition 1950s ni sampai tak tergamak lak nak minum ahahah

Bukan apa, takut  karang mengamuk kat anak-anak, dengan zaimi aku lambung 😜


Ok joking joking ahahah

Risau pulak tak dapat masuk syurga kang kikiki..

36 comments:

  1. Oh gambar ada sapi ingatkan sama macam Iklan yang produk makan dengan bubur tu. Dah tak ingat nama dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe orang tu kuat habis la tu boleh pikul lembu kan hahah

      Delete
  2. JANGAN MINUM JADI KUASA HIJAU SUDAHLAH.. HIHIHI...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hehe simpan dalam bentuk gambar je aci tak? :P

      Delete
  4. waaaaa mmg limited edition ni.. tak pernah tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba carik kat stesyen minyak, ada rasanya hehe

      Delete
  5. Kalau tak minum kang, expired. hehe... gurau je.

    ReplyDelete
  6. katanya MILO tu nama orang kuat kot

    ReplyDelete
  7. Last time baca post Syaz, terus beli 1 tin kat Speedmart.
    Memang sayang nak minum sebab tin cantik ;)

    ReplyDelete
  8. classic! boleh buat collection. dulu saya suka collect tin cola pastu tah mana dah, berpindah randah, taktau mana simpan dah

    ReplyDelete
  9. rare betul orang angkat lembu..simpan kak buat koleksi :)

    ReplyDelete
  10. Kawan zumal ada mengumpul tin dan botol air coke limited edition dari dalam dan luar negara, memang dia tak buka pun. Just simpan dalam almari

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Hahaha masih banyak kat petronas2, boleh pergi beli 1 nanti tau! 😁

      Delete
  12. selari lah dengan lagu dia tu... minum milo anda sihat dan kuat. akk kurang gemar minum milo,

    ReplyDelete
  13. 2 minggu lepas dah beli dan minum. Nosltagia betul heheh

    ReplyDelete
  14. lagu milo dulu..."minum milo anda jadi sihat & kuat" nyanyi pun dengan penuh tenaga. Eh BTW..lagu milo zaman la ni camne ye?? nampak nau asal iklan je tukar channel

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul jugak eh, ada ke iklan milo sekarang? eh? haha

      Delete
  15. Wah.. Klasik. Kalau saya mesti simpan

    ReplyDelete
  16. Hehe rare kan.. cik tk tak try lagi...

    ReplyDelete
  17. Hamboi.. Kuat sangat nak lambung lepas minum milo.. Hahaha..

    ReplyDelete
  18. ada nampak tin ni kat Speedmart ingatkan air baru.. tngk2 milo..
    hehehe x beli pun jarang minom milo dalam tin / kotak ni.. tapi suka jee milo =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. milo ni sedap, tapi tak berani nak minum selalu kan, manis hehehe

      Delete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me