Atlet Bina Badan Terlepas Dalam Rumah | Wordless Wednesday




Ada-ada je kerja dua ketul abang ni.

 

Post a Comment

48 Comments

  1. Hehehe...comel
    Nanti diorang dah besar takde dah nak buat gonjol macam ni

    ReplyDelete
  2. Astagaaaa... hahahaha... xde keja ni

    ReplyDelete
  3. Hahahha nasib si anak dara tak join sekali

    ReplyDelete
  4. Astaghfirullah ⊙.☉.. hahaha
    Terkejut den

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. tu la pasal, apps apa la yang dia download agaknya

      Delete
  6. hahaha.. pandai pula dia mengedit..

    ReplyDelete
  7. Terkejut jap haha..gina apps ke?

    ReplyDelete
  8. hahahhaha tergelak kita nengoknyee...da la bukak kat opis... nasib takde orang lain tengok ๐Ÿคฃ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahahah kalau tak, jenuh nak jawab ya ๐Ÿ˜‚

      Delete
  9. Aktiviti menghiburkan hati gitu :)
    esok esok dah besar boleh jadi sado

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe takut jugak omak bila anak2 body macam ni nanti haha

      Delete
  10. wow sado sangat ni... mak bg makan ape smpi sado mcm ni dek

    ReplyDelete
  11. Celik IT anak2 sekarang, lagi pandai cari apps dari kita hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak, memang ayah dia selalu spot check, risau jugak kan..tah apa2 diorang browse

      Delete
  12. ni kalau anak ammi yg ozil tu nampak confirm dia pun nak juga bergambar camni

    ReplyDelete
  13. ya Allah :)
    bertuah betul ha ha ah ha...

    ReplyDelete
  14. wah wah dia punya ketul taknak kalah ya hehe so advance hehe

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.