Saturday, December 12, 2020

Jom Jumpa Nenek


 Setelah stress terkandang beberapa minggu, kids jumpa nenek dan tok wan❤️



Sebab tak berani berhenti singgah mana mana, kematu montot adik ayu.. sampai berdiri sekejap.

Pada yang terlepas latest fiksyen, boleh klik gambar di bawah 😁



30 comments:

  1. wah bestnya balik kampung. semoga dipermudahkan segala urusan :)

    https://www.tiarasaphire.com/2020/12/drama-keluarga-baha-don-2019.html

    ReplyDelete
  2. Ya Allah mesti penat dak Ayu tunggu tidak sampai-sampai.

    ReplyDelete
  3. wah seronoknya tiga beradik tu balik kampung jumpa wan n nek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, balik kampung pun tak dibenarkan keluar rumah haha

      Delete
  4. balik kampung ka tu? mesti dorg seronok kan..
    sy plan mau balik kampung minggu ni tapi hmmm x approve pulak cutinya :(

    ReplyDelete
  5. bestnya balik kampung..Kelantan ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang ini kuantan dulu, esok ke Kelantan πŸ€—

      Delete
  6. wahh bestnya balik kampung hehe.. dok tengok anak buah yang kecik camni tak dapat keluar, kadang tu kesian jugak.. bawak kereta pusing2 asal dapat tengok jalan pun dah happy kan

    ReplyDelete
  7. Akhirnya... dpt jugak balik kg ye adik ayu... mst excited ayu balik kg jumpa tok wan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang ditatang bagai minyak yang penuh la tiga2 beradik ni kat kuantan ni hehe

      Delete
  8. dah lama sangat tak ke mame-mane.

    ReplyDelete
  9. stress duduk rumah kan kena kurangkan keluar..
    sronok la kanak2 ni dapat balik kampung hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, walau balik pun hanya duduk rumah jugak hehe

      Delete
  10. Tersenyum kak tengok. Teringat zaman anak-anak lelaki Kak masa kecil baju sedondon gaya gitu. Sekarang ni seorang dah remaja hehehe...
    Sama macam anak-anak Kak no. 1 dan 2 lelaki, no. 3 girl.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe betul, saya suka sangat diorang pakai baju yang sama, tapi makin besar ni, jarang sangat diorang nak baju sama dah.. hehe

      Delete
  11. Melunas rindu.... alhamdulillah.

    ReplyDelete
  12. cantiknya overall mickey mouse dia!

    ReplyDelete
  13. Kami belum jejak lagi kampung, rindu juga ini.. Comel adik ayu..

    ReplyDelete
  14. Seronoknya dapat balik kampung jumpa nenek. Perjalanan jauh tak berhenti memang kematu bontot jadinya. Selamat enjoy balik kampung :)

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. Alhamdulillah, dapatlah cuti seminggu πŸ˜‰

      Delete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot