Thursday, March 11, 2021

Anak Berwajah Upin dari siri Upin Ipin


Ayu berwajah Upin!

Hahah! 
Saja belikan ayu topeng muka Upin ni.
Beli dekat Petronas sebelah simpang utama nak masuk UiTM Pilah tu.
Kiranya throwback last week je la ni.

Memang suka sangat la dia dapat mainan baru.
Abang adam balik sekolah tengok terus teringin nak pakai jugak topeng muka Upin ni haa


Budak-budak kan, benda simple macam ni pun dah happy sangat.

Masa ni amir tak ada dalam kereta, dia tak balik tadika lagi.

Salam Israk Mikraj semua!

 

17 comments:

  1. Besar topeng dari muka hahaha, btw salam Israk Mikraj! :)

    ReplyDelete
  2. hahahah yeee, simple macam ni pun diorang da excited sangat!

    ReplyDelete
  3. Alolo comel je topeng tu..
    ni boleh geng ngan Uyum ni hahaha

    ReplyDelete
  4. tehibur dgn ragam kanak2..

    dulu masa kecik2 suka buat topeng kertas, buh getah bulat, lekat kt telinga..cepat je koyak..hihi..

    ReplyDelete
  5. Mudah hendak hiburkan hati anak-anak sebenarnya kan?

    ReplyDelete
  6. Salam Israk Mikraj kak. selamat bercuti.

    Haha..terlari mata ayu tak nampak.
    seronok masing masing happy tu :)

    ReplyDelete
  7. israk mikraj ni x semua negeri sambut.. perlis kedah n n9 je.. 😅

    ReplyDelete
  8. Salam Israk Mikraj Syazni....seronok dan happy Ayu ye

    ReplyDelete
  9. kalau jumpa upin ipin depan2 entah mcm mn laa diorg ni kan? lagi excited brg kali hehehe

    ReplyDelete
  10. mcm scary jer topeng ipin tuh... kalau pakai malam2 mau heart attack

    ReplyDelete
  11. Comelnya topeng Upin tu hiks!

    ReplyDelete
  12. skali pandang mcm filter rupanya topeng heheh

    ReplyDelete
  13. AYu..ayu..bila pkai topeng udah mcm boy boy pulak dia heheee ^_^

    ReplyDelete
  14. sebenarnya... terkejut aida tgk gambar pertama tu, syaz.
    aduhai, lemah semangat tau.

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot