Wednesday, March 24, 2021

Awak lonely?

  Anda sunyi?


Jangan sunyi-sunyi ya, carilah teman.
Carilah hobi.
Dan carilah Tuhan; di sana kau akan temui kedamaian.
😀

Banyak hari dah entry kontot.
Aku akui, aku dah ke dalam fasa dimamah kerja ni.

Sem baru nak buka 29hb bagi UiTM.
Jadi kena persiap beberapa perkara.

Insyaallah blog ni aku tak akan biar bersawang.
Aku cuba.
Hehe..

Sayang readers semua💓

14 comments:

  1. teringat lagu lonely by Akon..

    ReplyDelete
  2. takpe...update entri kontot2 pun boleh..buat melepas rindu..

    ReplyDelete
  3. kerja hakiki kena diutamakan..jgn stress2..

    entri kontot pun takpe..suka je membacanya..hehe..

    ReplyDelete
  4. Hidup wak tak pernah sunyi.
    Kalau seorang pun, ada flora dan fauna menemani.

    ReplyDelete
  5. mujur ada blog,tak ada lah saya rasa lonely sangat

    ReplyDelete
  6. Dah tak lama sem baru uitm nak buka. Semoga urusan akak dipermudahkan!
    Entry kontot pun takpe janji update :D

    ReplyDelete
  7. Syaz! pesan satu ja..jgn mula tinggal..nnt susah nak kembali hahahhaaa
    sebenarnya mngate diri sendiri hahahaaa ^_^

    ReplyDelete
  8. entri kontot pun kontot la janji update... kakmim x sempat pn nk update.. huhu

    ReplyDelete
  9. good luck Kak Syaz!!! penting kan yg lebih penting dulu taauuu

    ReplyDelete
  10. Hidup tak pernah lonely. Allah ada :)
    Selamat menguruskan apa yang perlu. Entry kontot pun kontot lah, janji update dari sunyi sepi.

    ReplyDelete
  11. Bahaya kalau lonely sangat, minta pada Allah..berikan teman, hargai mereka yang berada di sekeliling kita.huhu

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot