Monday, March 29, 2021

Bakar Ayam Malam Semalam

Entahlah labu, harini mula semester baru.
Dari celik mata pagi-pagi dah terus duduk depan komputer mengisahkan mencari student di alam cyber ni.
Kalau dulu senang, masuk kelas je student dah tunggu.

Sekarang kena wujudkan kelas maya.
Kena sediakan medium announcement.
Bla bla bla..

Ah tak perlulah cerita hal kerja kat sini, stress pulak reader 😂

Ok berbalik pada malam semalam.
Saja bakar ayam sempena cuti sekolah.


Zaimi melayan anak-anaknya.
Sambil borak-borak 5 beranak kat luar.


Tapi kebetulan malam tadi tak ada angin weh.
Panas hahaha

Tapi bulan cantik sangat malam tadi.
Tak ambik gambar sebab malas.
Kah kah!


Itu saja quick update untuk hari ni.
Dahlah lewat update.

Ada yang rindu ke?
Kahkah..
"Apa ko ingat ko femes?", ujar Syazni pada Syazni.

16 comments:

  1. Seronok dapat bakar ayam dan makan beramai-ramai bersama keluarga.

    ReplyDelete
  2. semlm dh masuk pertengahan Syaaban..bulan penuh..

    ayam bakar..nyum, nyum..

    ReplyDelete
  3. seronok nya men bakar-bakar kat rumah...
    kalau ramai budak-budak lagi meriah kan.. :)

    rindu plak kita nak bakar-bakar jgk tp tukang bakar plak takde hehe

    ReplyDelete
  4. Semalam sepanjang malam hujan kat sini

    ReplyDelete
  5. Sukalah budak budak cuti sekolah sebab boleh tidur lewat hahaha.
    Tapi bulan tadi memang cantikkkkkkk.

    ReplyDelete
  6. rindu juga nak wat aktiviti bakar-bakar ni. tp takde geng.. sedey

    ReplyDelete
  7. Sedapnya ayam bakar. Ada jugak aktiviti anak-anak di cuti sekolah

    ReplyDelete
  8. bestnye bakar ayam mcm tu. klau ada unggun api lg best tu

    ReplyDelete
  9. Comelnya tempat bakar ayam!

    ReplyDelete
  10. best la gini, spend time dgn anak2.. cuti sekolah kan

    ReplyDelete
  11. Dapat rasakan bahang kepanasan dengan air xde dan kepanasan api membakar. tapi apa ada hal, yang penting moment bersama ada masa untuk bersembang :)

    ReplyDelete
  12. bestnya bersantai kat luar sambil bakar ayam :)

    ReplyDelete
  13. kdg2 begini seronok juga syaz! shida dgn suami nk buat mcm ni kdg2 sbb mmg suka bakar2 ni..tp masa xde..dua2 sibuk kejung ^_^

    ReplyDelete
  14. as long as the love one with us.. happy ja kan

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot