Wednesday, March 31, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim Mac 2021

 Pejam celik pejam celik dah hujung Mac.
Prestasi blogging dan blogwalking bulan mac 2021 ni memang sangat teruk!
Huhu..

Maaf dan terima kasih pada semua pengunjung yang tidak jemu untuk meninggalkan jejak.
Aku harap sangat aku sempat kunjung balas semula semua.
Kalau tak sempat, dan tak nampak kelibat aku dekat blog kalian, maklumkanlah ye?

Ok, ini adalah masanya untuk umumkan Top Commentator Blog Syazni Rahim untuk bulan Mac 2021!


Jadi, top commentator untuk MAC 2021 pada Blog Syazni Rahim adalah...
*drumroll*




Terima kasih Shida, selalu berkunjung ke blog ini dan meninggalkan jejak komen 😍

Insyaallah akan letak banner ini di sidebar blog sampai hujung April 2021.

Kalau sudi, ambillah banner di atas ni 😎

Tidak dilupakan kepada 9 lagi pengomen tegar blog daku ini:



Klik nama untuk ke blog mereka yang awesome!

Dua top commentator bertuah yang akan dapat hadiah bulan ini adalah:



&




Pada Ako dan Wak, boleh whatsapp ke 019-2984616 ya untuk bagi details untuk saya kirim hadiah!

Shida pula saya dah ada alamatnya hehe..
Cuma minta whatsapp saya juga kalau ada perubahan alamat 😁


Terima kasih pada semua juga sekali lagi, semoga ukhwah ini berpanjangan πŸ’“πŸ’“

23 comments:

  1. Aaaa.. da terkeluar daripada list.... ini takleh jadik!!!

    ReplyDelete
  2. Omomomomomo..... kita br blogwalking tuk arini hahahha tup2 terbaca nama kita naik...
    aisshhh...alhamdulilah.. tq syaz :)

    nnt kita wasap awak ye... :)

    ReplyDelete
  3. Tak masuk list.. Macam mana eh nak buat top commentator. Ada link?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..saya google je 'top commentator widget'

      Delete
  4. Yeay! Walaupun uncle yang bawah sekali! Uncle tetap bangga! Yeay!

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat semua pengomen tegar

    ReplyDelete
  6. Wahhh ada nama kita lah dalam senarai hehehe.
    Tahniah yang dapat hadiah :P

    ReplyDelete
  7. Tahniah untuk semua top komentator, Tahniah Shida dan tahniah yang terpilih :)

    ReplyDelete
  8. Alahai termiss plak untuk menjuarai carta. Apa-apa pon tahniah kepada semua pemenang. Keep on supporting Syazni Rahim Blog

    ReplyDelete
  9. wahhh. tahniah kpd smua yg berjaya!

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah Syaz..hahaaa macam xsngka pulak terlepas msk top komen syaz..selalu x mgena..kali ni megena heheee btw syaz alamat masih sama ya..NO.35 Lorong 11..bala..bla..tq sgt2 syaz ^_^ Moga murah rezeki selalu ya :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah juga kepada yg tersenarai..korang the best!!

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot