Kurma Zarra Yusuf Taiyoob Percuma

Semalam amir bawa balik sekotak kurma Yusuf Taiyoob.


Dapat percuma, pihak tadika dia sedekah.
Setiap sorang dapat 1 kotak.

Alhamdulillah, moga murah rezki pihak yang memberi.

Bertambah happy la budak-budak ni, dapat kurma lagi.
Mudah-mudahan cukuplah stok kurma untuk Ramadhan kami nanti.

Sedih pulak bila fikir, dapat ke raya tahun ni bersua muka dengan mak abah.

Tadi masa ayu video call dengan mak abah pun, touching pulak rasanya.

Hmmm...

Semoga yang baik baik sajalah ya untuk kita semua πŸ™‚

Post a Comment

10 Comments

  1. Terbayang suara bisik "yusuf taiyoob"...hehe..Salam Ramadhan :)

    ReplyDelete
  2. alamak..kami belum ada kurma lagi. ahad ni keluar la beli kejap barang2 untuk puasa.

    ReplyDelete
  3. kjap jer dah nak masuk bln ramadan smula..:)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki.
    Itulah, moga moga tahun ni dapat beraya dengan orang yang tersayang seperti tahun tahun sebelum covid :)

    ReplyDelete
  5. hahaha byk tul jenama kurma skrg ni kan

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah, saya pon dpt sekotak di opis, pengarah bagi...

    ReplyDelete
  7. Tak dengar lagi bisikan Yusuf Taiyoob nak masuk ramadan ni. Alhamdulillah dapat kurma :)

    ReplyDelete
  8. insya'Allah mudah-mudahan macam tu lah..tahun ni murah juga rezeki dengan kurma..alhamdulillah

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.