Saturday, April 10, 2021

Kurma Zarra Yusuf Taiyoob Percuma

Semalam amir bawa balik sekotak kurma Yusuf Taiyoob.


Dapat percuma, pihak tadika dia sedekah.
Setiap sorang dapat 1 kotak.

Alhamdulillah, moga murah rezki pihak yang memberi.

Bertambah happy la budak-budak ni, dapat kurma lagi.
Mudah-mudahan cukuplah stok kurma untuk Ramadhan kami nanti.

Sedih pulak bila fikir, dapat ke raya tahun ni bersua muka dengan mak abah.

Tadi masa ayu video call dengan mak abah pun, touching pulak rasanya.

Hmmm...

Semoga yang baik baik sajalah ya untuk kita semua πŸ™‚

10 comments:

  1. Terbayang suara bisik "yusuf taiyoob"...hehe..Salam Ramadhan :)

    ReplyDelete
  2. alamak..kami belum ada kurma lagi. ahad ni keluar la beli kejap barang2 untuk puasa.

    ReplyDelete
  3. kjap jer dah nak masuk bln ramadan smula..:)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki.
    Itulah, moga moga tahun ni dapat beraya dengan orang yang tersayang seperti tahun tahun sebelum covid :)

    ReplyDelete
  5. hahaha byk tul jenama kurma skrg ni kan

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah, saya pon dpt sekotak di opis, pengarah bagi...

    ReplyDelete
  7. Tak dengar lagi bisikan Yusuf Taiyoob nak masuk ramadan ni. Alhamdulillah dapat kurma :)

    ReplyDelete
  8. insya'Allah mudah-mudahan macam tu lah..tahun ni murah juga rezeki dengan kurma..alhamdulillah

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot