Malam Munajat Negeri Sembilan 31 Mei 2021

 

Dijalankan di alam maya.
Yang berkelapangan bolehlah join.

Ada Menteri Besar sekali malam ni.
Jom kita 😊

Post a Comment

9 Comments

 1. Semoga ALlah memelihara kita semua daripada wbaak ini.

  ReplyDelete
 2. Alhamdulillah, moga dengan banyak maajlis sebegini, Allah angkat covid dari bumi Malaysia tercinta ini. Esok negeri Pahang adakan majlis 'Pahang Berdoa' secara maya di seluruh negeri.

  ReplyDelete
 3. bermunajat selalu jgn lupa

  ReplyDelete
 4. perbanyakkan berzikir zman2 skrg ni.. sambil2 buat keje pon boleh ni

  ReplyDelete
 5. Selesai pkl 6.30am td..bacaan yasin. Moga ada keajaiban amin!

  ReplyDelete
 6. Semoga keluarga dan orang yang disayangi sentiasa dilindungi dari wabak Covid 19 yang menggila ini . ya Allah, bantulah kami ya Allah...

  ReplyDelete
 7. Alhamdulillah, semoga dengan adanya majlis-majlis sebegini, Allah angkat covid19 ini dari bumi Malaysia tercinta ini.. Aamiin.. Bacaan Yasin pun ramai yang buat kan.. Semoga berterusan lah..

  ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.