Sunday, May 2, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim April 2021

 Assalamualaikum semua!

Ya ampun, aku tersangat bizi sampai lupa update blog.

huhu..

Tapi aku tetap tidak lupa untuk meraikan para blogger yang tak jemu datang singgah ke blog ku ini untuk membaca hasil coretan aku yang biasa-biasa ini.

Dan, yang ohsemnya, meninggalkan jejak.

Sayang semua!

Ok, ini adalah masanya untuk umumkan Top Commentator Blog Syazni Rahim untuk bulan April 2021!

Jadi, top commentator untuk April 2021 pada Blog Syazni Rahim adalah...
*drumroll*




Terima kasih ATie sebab selalu berkunjung ke blog ini dan meninggalkan jejak komen 😍

Insyaallah akan letak banner ini di sidebar blog sampai hujung Mei 2021.

Kalau sudi, ambillah banner di atas ni 😎

Tidak dilupakan kepada 9 lagi pengomen tegar blog daku ini:




Klik nama untuk ke blog mereka yang awesome!

Dua top commentator bertuah yang akan dapat hadiah bulan ini adalah:

Kak PI!




Pada Fairus, boleh whatsapp ke 019-2984616 ya untuk bagi details untuk saya kirim hadiah!

Kak PI dan Atie pula saya dah ada alamatnya hehe..
Cuma minta whatsapp saya juga kalau ada perubahan alamat 😁


Terima kasih pada semua juga sekali lagi, semoga ukhwah ini berpanjangan πŸ’“πŸ’“

21 comments:

  1. Alhamdulillah. Tak sangka saya. Sejak menulis blog bermula 2009, rasanya inilah kali pertama dapat sesuatu seperti ini. Terima kasih saya ucapkan. πŸ™πŸΌπŸ™πŸΌπŸ™πŸΌ

    ReplyDelete
  2. Tahniahhhh yang terpilih! Atie tak pernah tak menang hahaha

    ReplyDelete
  3. tahniah kpd smua top commentator!

    ReplyDelete
  4. yeayy alhamdulillah masuk pun dalam top 10..bahahahah! gigih tau komen dalam kesibukan 🀣

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah tksh syaz hadiahnya tahniah semua yg tersenarai

    ReplyDelete
  6. bila nama uncle nak naik ni...? huhuhu

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat semua pengomen!

    ReplyDelete
  8. Tahniah buat semua yang rajin....

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada atie dan pemenang-pemenang yang lain. teruskan sokongan ada kepada Syazni Rahim Blog

    ReplyDelete
  10. tahniah semua, bila lah akak pulak nk ada dalam senarai tu hehehhe...

    ReplyDelete
  11. Tahniah semua top top komentator dan tahniah juga buat yang terpilih :)

    ReplyDelete
  12. its me !!! yay thanks kak syaz :)
    atie ambik banner ya

    ReplyDelete
  13. Atie ni paling rajin komen kat mana2 blog tau.. tahniahh semuanya :)

    ReplyDelete
  14. Tahniah buat semua yang rajin komen..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot