Happy Meal Toys Doraemon Balancer

Jangan kata amir, omak pun leka dan takjub dengan mainan Happy Meal yang dapat kali ni.

Haha!

Mainan Happy Meal McDonald's ni memang jenis kuat kan dia punya body.

Memang lasak dan sangat susah nak rosak ke, calar ke.

Memang berbaloi dengan harga.

Bagi aku lah.

Sebab masa beli tu kan siap dapat burger, air milo dan fries sekali. Rasa berbaloi tu sebab dia tahan lama.

Dan kali ni dapat yang Doraemon punya siri pulak.

Doraemon dekat angkasa.

Angkasa kan, terapung la.

Dan toys balancer ni bolehlah menampakkan keterapungan tu πŸ˜‚


Yang pemegang planet dan doraemon tu tak melekat tau dengan tapak biru tu.
Dia memang guna konsep balancing antara doraemon dengan planet oren tu je untuk dia kekal atas puncak tapak tu.

Tu yang awesome nya!
Tapi kalau tolak kuat-kuat, jatuh la jugak.

Tapi kalau tolak dengan penuh kelembutan atau tiup, dia berputar la sambil mengimbang berat.

Gitteww..


Selain Happy Meal tu, satu lagi yang anak-anak aku memang suka kalau order McD ni adalah aiskrim sundae strawberry ni.

Yang sundae chocolate diorang tak berapa sangat, aku je yang suka sundae chocolate tu kikiki..
 

Post a Comment

16 Comments

  1. akak suka yg coklat sundee tu
    tiba2 teringin. pulak nengok ni h hee

    ReplyDelete
  2. eh, nak beli jugak la... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila uncle, lepas tu jangan lupa selfie hehehe

      Delete
  3. eh x perasan plak hadiah happy meal da doreaemon.. klu tau tadi amek happy meal satu set eheheh

    ReplyDelete
  4. Alamak macam pening pulak tengok dia berpusing pusing. Comel. Ralit tengok. Memang untung beli Happy meal McD. Dulu suka beli sebab nak kumpul menan. Sekarang ni tak lah.

    ReplyDelete
  5. Bolehlah belikan untuk cucu nanti

    ReplyDelete
  6. Saya dulu collector..kalau ada saja mainan baru di McD, KFC dan lain-lain, tentu saya beli untuk koleksi.

    ReplyDelete
  7. jangan kata anak-anak, orang tua pon suke sandae tuh.. mcflurry pon sodap

    ReplyDelete
  8. budak2 pi mcd itu jela yg dituju hahaa ^_^

    ReplyDelete
  9. Suka strawberi sebab ada serat-serat dalam itu. Nampak buah bukan sekadar pewarna.

    ReplyDelete
  10. Wahh. Tak tahu pulak ada Doraemon kat McD sekarang.

    ReplyDelete
  11. comel je doraemon. terasa nak beli jgk haritu, tp xtau nk letak mne nnti.

    ReplyDelete
  12. Tengok entry ini teringin pula nak makan aiskrim sundae tu.. Sha pun suka coklat..

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)