Search This Blog

Showing posts with label McDonalds. Show all posts
Showing posts with label McDonalds. Show all posts

Tuesday, October 27, 2020

15 Ekor Minions, Dah Boleh Jadi Gru

 Diam tak diam, budak-budak ni dapat 15 ekor.


Semua sebab ada promo kod TAPAUFEAST dekat Foodpanda.

Wednesday, October 30, 2013

Budak Umur 6 Bulan Mandi Laut!

Hahaa.. ini antara cerita gembira masa aku balik Kota Bharu seminggu last week..
Selain cerita ngeri tu kan, ini the bright side lah..haha

Lepas demam Adam dah kebah, mak mertua (mil) aku pun bagi cadangan kat zaimi, nak bawak adam jalan-jalan ke Terengganu sebenarnya..

Ala tak masuk pekan KT pun, sampai Gong Badak je pun.. sebab tujuan asal setakat nak pergi beli keropok lekor Sukaramai tu je..

Jadi masa on the way tu, singgahlah dekat Pantai Rhu Sepuluh..

Subhanallah.. memang cantik sangat pantai dia.. tapi tak ada sapa pun berani mandi berenang bagai..
Ombak sangat kuat, pantai pulak curam..

So, alang-alang dah sampai.. terimbaulah kenangan silam..kah kah kah

Ye lah, aku dengan Zaimi kan first time jumpa dekat terengganu, masa belajar dekat UMT dulu.. dek perkenalan kami tu *padahal memang 1 kelas*, maka bertemulah jodoh dan dikurniakan Adam Zuhairi Bin Ahmad Zaimi ni.. :)

Jadi, disebabkan itu, Adam perlu ada kenangan dengan Terengganu! haha! Kami pun decide nak celup adam dalam laut tu.. kikiki.. bukan mandikan.. gila nak mandikan kat laut macam tu.. tajuk tu propa je tu..hee..

So, cabut stokin adam, dan celup!

Adam sangat teruja sebab first time jumpa laut

tak takut langsung budak adam ni..

masa ni stokin tak cabut lagi

dah cabut stokin.. first time adam pijak pasir!

bersedia dilanggar ombak!

yea! ombak pertama Adam! habis basah seluar..hehe

muka happy lepas kena ombak!





Jangan kata adam, mak ayah adam pun  hepi!! haha..

I love Terengganu~

Adam, Ayah dan Tokma (my mil)

Love you Zaimi.. :)

Makanya.. dah tergedik pulak nak singgah UMT jumpa lecturer2 lama.. kikiki..
So teruskan perjalanan ke Gong Badak..

Terkujat!
Gong Badak dah ada McDonalds!
Dulu zaman aku ada kedai McFly je..haha

Love you Dr Jamilah!

Adam cucu bioD katanya!


my heroes!

Oklah.. tata!

p/s: Banyak pulak gambar entry ni..hehe

Tuesday, May 26, 2009

Monday, May 18, 2009

Dating dengan orang lain sementara Zaimi naik bas balik KB..

Tajuk propa kan?
Hahaha!

aku setia tau..
aku tak kuar ngan jantan lain la..
walaupun Zaimi away sampai rabu..

hehe..

aku keluar ngan cik ANnie Nunis!

dia belanje aku mcD!
tenkiu ye ahjuma!

gile gak la duk kat mcD dari kul 10 sampai kul 1 pagi..haha!

well, sesi *bercerita* kan..
kitorang kalu dah *bercerita* mmg tak ingat dunia..
banyak topik nak cover..especially orang2 yg carik *hal* nagn kitorang..

:P

heee~
rindula zaman undergrad..

wah sape lagi nak lnje aku?
hehe!



Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me