Potato Head Transformers McDonald's

Assalamualaikum wbt

Mainan Happy Meal untuk McDonald's yang latest ni bertemakan Potato Head. Adalah beberapa watak dalam Transformers yang mereka gabungkan untuk jadikan mainan gabungan dan kacukan antara Transformers dan Potato Head. Salah satunya macam yang ayu dapat baru-baru ni, Potato Head Bumblebee.

Bagi SR rupa dia lucu. Hahaha!





Fungsi mainan kali ni pun tak banyak. Hanya boleh cabut kepala dari badan, dan topi dari kepala. Macam tak begitu menarik agaknya, Ayu tak berapa nak main. Dia main sekejap aje masa lepas beli tu. Itu pun dia main konon-konon Potato Head Bumblebee ni mati, sebab kepala tercabut. Lepas tu dia buat-buat tanam Potato Head Bumblebee ni.

Lepas tu, sampai ke hari ni, SR tak nampak dah dia main. Kesian kau Potato Head Bumble bee!


Baca juga:

Post a Comment

5 Comments

  1. Unik mainan kali ni. Mesti ramai collector yang sambar.

    ReplyDelete
  2. Permainan happy meal kat rumah saya ni bersepah-sepah je. Bebudak ni memula je main, kemudian ntah ke mana diletakkannya.

    ReplyDelete
  3. Aah la...lucu... tp bg collector nmpk unik tu

    ReplyDelete
  4. Oooo..yang latest ke tu?. Semalam beli mcD juga. Ingatkan mainan lama sebab anak dpt yg tu. Hahaha.
    Btw, salam kenal sis 😊

    ReplyDelete
  5. Lucu nampak gigi putih.
    Collector mesti gi beli ni.
    Eh! bila baru perasan SR dah tukar rumah baharu

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)