Saturday, August 7, 2021

Set Carrom

Zaimi beli hari tu.
Saja nak ajak anak-anaknya main carrom ni.

Ye lah, asyik main tablet je.
Jadi ayahnya belikan sesuatu yang boleh buat budak-budak ni bergeraklah sikit tangan masing-masing kan.



Harapnya bertahan lamalah set papan carrom ni.
Aku risau ayu terrrhilangkan buah carrom tu je kikiki


17 comments:

  1. ralit ja main carrom ni kan adam n amir teruja nmpknya

    ReplyDelete
  2. Papan carom kt rumah ni ntah mana pegi nya.. Lama gila simpan sejak sekolah lagi tp tu la igt nak bg bdk2 kat rumah ni main, cr2 x jumpa.. Mana plk pegi nya.. Ada gak kena beli blk mcm syaz ni heheh

    Rindu plk nak main carom

    ReplyDelete
  3. Seronok budak-budak main ye lagi-lagi bila terkurung kat rumah di musim PKP nih ye

    ReplyDelete
  4. Hilang buah carrom dah kurang feel naik main dah. hehe..

    ReplyDelete
  5. Idea yang bagus gak ni beli set carrom. Boleh gak dorang tahu permainan legend dulu kala ni. hihi..tak dapek nak nolong eh kalau Ayu terhilangkan :) Main je guna yang tinggal gitu.

    ReplyDelete
  6. Dapat mengeratkan hubungan kekeluargaan,..

    ReplyDelete
  7. nnti leh soh zaimi belikan game chess pulak, ke dh ada., ;p

    ReplyDelete
  8. Diam-diam ayu tabur bedak atas carrom tu tau..hehehehe..

    ReplyDelete
  9. Dulu masa akk kecik kerom.ni mmg mainan pames 😁

    ReplyDelete
  10. Lama dah tak main. Dulu waktu zaman sekolah memang selalu main.

    Botol bedak memang wajib ada. 😄

    ReplyDelete
  11. Lamanya tak main haha kalau main sampai sakit kuku dan jari

    ReplyDelete
  12. best main karom ni. dulu ada satu kat rumah lepas tu hilang kemana tak tahu..haha

    ReplyDelete
  13. X pernah main mende alah ni.. amazingg

    ReplyDelete
  14. Dah lama tak main carrom ni . Buah carrom pun dah hilang , yang tinggal hanya papan yg besar ni je . Best main carrom kadang main sampai pedih jari2 asyik jentik buah carrom

    ReplyDelete
  15. awal2 syok la makin lepastu lama2 jemu. buah carrom pulak asyik hilang

    ReplyDelete
  16. Karom ni bgs utk family bonding activity kn?

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot