Showing posts with label sabtu. Show all posts
Showing posts with label sabtu. Show all posts

Saturday, September 4, 2021

Oreo Ice Cream

Patutnya tak boleh makan manis-manis ni.
Dah kena pantang makan.

Tapi Oreo Ice Cream ni terlalu menggodalah.
Aiseh..

Saturday, August 7, 2021

Saturday, July 31, 2021

Biri-biri Haiwan Qurban

 Baa baa baa baa


Last week amir ada homework kena buat kraf biri-biri dari kapas.
Belajar topik biri-biri juga adalah contoh haiwan yang boleh dibuat qurban.

Ayu pun sibuk nak enter frame!

Saturday, July 17, 2021

Berehat Dengan Yogurt Moisturizing Mask

Harini anak-anak pun tak ada kerja pdpr.
Aku pun tak nak hadap kerja.

Kasi anak-anak layan table masing-masing je pagi tadi.
Jadi bila masing-masing dah leka dengan tablet, rumah jadi sunyi lah sikit dari biasa.

Apa lagi, kita ambil peluang ni untuk berehat.
Lepas mandi, kita golek-golek sambil pakai mask yogurt ni.

Saturday, January 9, 2021

Salam Sabtu





Yawn..
Hutang blogwalking belum berbayar.
Komen belum sempat moderate.

Semoga dipermudahkan urusan semua, terima kasih sudi datang ke sini ๐Ÿ˜‰


 

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot