Showing posts with label sabtu. Show all posts
Showing posts with label sabtu. Show all posts

Monday, 13 December 2021

Haflah Takreem Iman CC 2021

Sabtu lepas, pagi-pagi lagi SR dah kejut amir dan anak-anak yang lain untuk lekas-lekas bersiap. Amir kena pakai segak-segak! Kena pakai baju melayu, pakai samping, pakai songkok serta berkasut bertutup. Sebab, Sabtu lepas merupakan hadi graduasi tadika amir, atau dipanggil Majlis Haflah Takreem oleh Tadika Iman Child Center (Iman CC) tu.

Saturday, 11 December 2021

Kebaikan Vitamin C: Mengapa Anak Memerlukannya

SR memang bagi anak-anak SR makan vitamin C, sejak dari anak sulung dulu, sampailah si bongsu ayu. Pernah cuba macam-macam jenama untuk Vitamin C anak-anak ni, tapi yang anak-anak SR serasi dan suka dan tak membazirkan duit SR adalah jenama Champs. Memang itulah yang anak-anak SR akan makan. Sebab netuk dia jenis tablet kot. Pernah SR beli yang jenis gummy jelly tu, terkumbab-kumbab masing-masing..Allahu anakku! Over!

Saturday, 4 September 2021

Oreo Ice Cream

Patutnya tak boleh makan manis-manis ni.
Dah kena pantang makan.

Tapi Oreo Ice Cream ni terlalu menggodalah.
Aiseh..

Saturday, 7 August 2021

Saturday, 31 July 2021

Biri-biri Haiwan Qurban

 Baa baa baa baa


Last week amir ada homework kena buat kraf biri-biri dari kapas.
Belajar topik biri-biri juga adalah contoh haiwan yang boleh dibuat qurban.

Ayu pun sibuk nak enter frame!

Saturday, 17 July 2021

Berehat Dengan Yogurt Moisturizing Mask

Harini anak-anak pun tak ada kerja pdpr.
Aku pun tak nak hadap kerja.

Kasi anak-anak layan table masing-masing je pagi tadi.
Jadi bila masing-masing dah leka dengan tablet, rumah jadi sunyi lah sikit dari biasa.

Apa lagi, kita ambil peluang ni untuk berehat.
Lepas mandi, kita golek-golek sambil pakai mask yogurt ni.

Saturday, 9 January 2021

Salam Sabtu





Yawn..
Hutang blogwalking belum berbayar.
Komen belum sempat moderate.

Semoga dipermudahkan urusan semua, terima kasih sudi datang ke sini 😉


 

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE