Rindu Angin Laut dan Pasir Pantai

Rindu sangat.
Melankolik sangat rasa pada petang jumaat ni.

Gambar tahun lepas ni ๐Ÿ‘†

Bilalah boleh pergi menikmati angin pantai.
Semoga Allah SWT angkat covid ini jauh dari kita semua.

Selamat berhujung minggu semua.

By the way ini gambar yang kami ambil Disember tahun lepas di Pantai Saujana Port Dickson.

Ps: Hari ni sangat sedih dengan berita (video tentang ni) tentang Siti Sarah Raisuddin yang kritikal akibat covid19. Alhamdulillah dia dah selamat melahirkan anak lelaki secara pembedahan petang tadi, cuma diri dia sendiri masih kritikal.

Semoga ada keajaiban untuk Sarah.. sedih ๐Ÿ˜ข

 

Post a Comment

13 Comments

  1. Rindu nak ke pantai PD

    Mudah2an Allah berikan kesembuhan buat Siti Sarah

    ReplyDelete
  2. makin mengganas covid sekarang ni. bila mak saya cerita pasal Sarah tadi saya pun tumpang simpati dan sedih. semoga Allah sembuhkan dia dan semua penghidap Covid 19

    ReplyDelete
  3. kan rinduuunya
    nak bau laut , deruan anginnn pantai

    ReplyDelete
  4. KSarie rindu nak balik kampung di Port Dickson. Terbayang-bayang pantai PD dok melambai-lambai

    ReplyDelete
  5. Rindu juga dengan view laut dan pantai. Rasa nak ke PD je main main air, bau air laut, dengar bunyi ombak.

    Semoga Allah berikan kekuatan dan kesembuhan buat Siti Sarah. Semoga dia kuat. Aaminn...
    Sedih tengok video Shuib tu.

    ReplyDelete
  6. Rindunya view laut dan pantai. Semoga kita dilindungi allah

    ReplyDelete
  7. Rinduuuu serindu rindunya... huhu..
    Moga Siti Sarah kembali pulih... bangun dari koma dan jalani kehidupan seperti biasa... Amin..

    ReplyDelete
  8. Rindu keindahan pantai dan juga keindahan kehijauan alam semulajadi

    ReplyDelete
  9. cantik betul pantai PD. Semalam kawan bagi gambar, sejak2 takde orang ni memang cantik sangat

    ReplyDelete
  10. Al Fatihah untuk arwah siti sarah.

    ReplyDelete
  11. Sayapun rinduuuu sangat traveling. Sebelum pandemic rutin setiap tahun traveling, tapi THN ini belum ada keluar, tak beranilah . Memang harus sabar lagi :(.

    Sedih pas baca meninggalnya Siti Sarah. Saya tahu lagu2 nya yg lama, karena pas masih studied Kat Penang, lagu2 Siti Sarah nih banyak diputar di radio. Semoga arwah dilapangkan kuburnya, diberikan kekuatan dan ikhlas untuk family

    ReplyDelete
  12. Betul...rindu sanagt dengan angin laut, deruan ombak dan macam2 lagi...Alfatihah buat arwah Siti Sarah

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.