Wednesday, September 1, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim OGOS 2021

  Pantas sungguh masa berlalu, rasa macam baru je sangat-sangat aku update tentang Top Commentator Blog Syazni Rahim ni untuk bulan Julai 2021.

Tengok-tengok dah penghujung Ogos pulak kan!


Jadi aku mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan terima kasih pada semua pengunjung blog ini, terutamanya yang kerap meninggalkan komen.

Anda sememangnya awesome!

Jadi, untuk bulan Julai 2021 haritu, blogger yang paling banyak meninggalkan jejak yang terakam oleh widget top commentator di sisi blog ini adalah....

*drumroll


Terima kasih dan tahniah diucapkan untuk Cik Cappuccino Latte!
Sedap betul nama pentas awak, terliur saya nak minum kopi hihi!

Insyaallah akan letak banner ini di sidebar blog sampai hujung Ogos 2021 ๐Ÿ˜

Selain itu, tidak dilupakan 9 lagi blogger yang turut bersama-sama dengan Cik Cappuccino Latte dalam meninggalkan coretan di ruangan komen blog ini:



Ada yang telah kembali timbul, ada yang dah hilang dari radar. Moga tidak jemu berkunjung ke blog ini lagi hehe! Bukan apa, kadang-kadang diri ini tidak sempat berkunjung balas, kadang tu masa nak drop comment, masa tu lah internet problem!

Jangan marah ya!

Jom klik nama mereka di atas, kita say hi dekat diorang!
Tetapi mostly mereka semua ni memang sudah tak asing lagi dalam kalangan blogger kan ๐Ÿ˜„

Dua top commentator bertuah yang akan dapat hadiah bulan ini selain ✿Cik Cappuccino Latte ✿  adalah ๐Ÿ˜˜ (cabutan menggunakan website Wheels of Name):


dan


Terima kasih juga pada yang tidak terpilih oleh Wheel of Names ini tau!

Semoga ukhwah ini berpanjangan ๐Ÿ’“๐Ÿ’“
Nantikan saguhati dari saya!

Jika tak keberatan, nanti ✿Cik Cappuccino Latte ✿KAMSIAH YUSOFF dan NONA SANI untuk hubungi saya melalui whatsapp di 019-2984616 ya untuk claim!

Jangan serik bertandang ke blog Syazni Rahim ini ya ๐Ÿ˜„

ps: terima kasih juga pada yang mengundi ayu hari tu.


Namun ayu sekadar berada di tangga ke empat dari 10.
Tak ada rezeki untuk tempat pertama, kedua dan ketiga.
Anyway terima kasih tau!

24 comments:

  1. tahniahnyer utk anaknda ayu tuuh jugak.. ๐Ÿ˜…

    ReplyDelete
  2. tahniah CCL, KY & Nona Sani..

    takpe Ayu, cuba lagi next year..

    ReplyDelete
  3. Tahniah ayu... nnt thn dpn boleh cuba lg..

    Tahniah CCL & semua yg tersenarai.. kakmim tumpang gembira

    ReplyDelete
  4. Tahniah mereka yang berjaya.

    ReplyDelete
  5. tahniah pengomen rajin..ayu cuba lagi next month ya

    ReplyDelete
  6. tahniah kpd semua top commentator.

    tahniah jgk kepada ayu..

    ReplyDelete
  7. Tahniah untuk semua top komentator especially Lyana dan yang terpilih. Semoga bertambah meriah rezeki. Aaaminn...

    Tahniah juga untuk Ayu comel. Takpe, jangan mengalah. Nanti join lagi, kakak like lagi eh :)

    ReplyDelete
  8. Terimakasih tuan rumah..semoga ukhuwah berkekalan walau hanya dialam maya

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. Tahniah pada yang tersenarai dan juga pada yang bertuah..
    Nampaknya nama saya telah hilang dari carta.. hehehe

    ReplyDelete
  10. Tahniah kepada semua yang bertuah...

    ReplyDelete
  11. seronok tengok dan tumpang bangga sekali.. ;)

    ReplyDelete
  12. Saya ke tu yang telah hilang dari radar? Hihi.

    ReplyDelete
  13. Tahniah kepada pemenang yang bertuah.

    ReplyDelete
  14. Eh ! Terselit pula nama ccl dalam entri ni . Alhamdulillah . .insyaAllah ccl akan wassap syaz .

    ReplyDelete
  15. Tahniahhhh buat semuanya! Tahniah jugak untuk ayu, takpe next time boleh cuba lagi.

    ReplyDelete
  16. tahniah2 CCL & yang lain-lain. K.fiezz pun nak rajin berkunjung ke sini. Best juga sesekali dpt hadiah. hehe..

    ReplyDelete
  17. tahniah kepada semua pemenang terutama kepada yang no. 4 tu

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot