Saturday, September 18, 2021

Giveaway by Shida Radzuan

 Entry memeriahkan suasana + mencuba nasib!

Let's check it out!

Penganjur giveaway kali ini adalah Shida dari Blog Shida Radzuan tau.
Alah, rasanya tak perlu aku cerita tentang tuan punya blog tu lebih-lebih, korang mesti dah kenal punyalah!

Hahaha!

Jadi jomlah join giveaway ni, manalah tau ada rezeki, boleh dapat hadiah misteri.
Dan dapat juga disenaraikan dalam bloglist kat blog dia, kan?

Syarat dia tak susah pun, itu yang aku tergerak hati nak join sama ni.

SYARAT-SYARAT GIVEAWAY BY SHIDA RADZUAN

  1. Buat satu post entri bertajuk : Giveaway by Shida Radzuan
  2. Follow Socmed shida : Blog + Facebook + Instagram + Twitter
  3. Letak banner giveaway dan backlink kan ke entri giveaway
  4. Cerita sikit dalam entri : Apa yang korang suka tentang blog shida
  5. Selesai semua, publish dan submit link entri ke ruangan komen entri ini

Tentang apa yang aku suka dengan blog Shida?

Entry yang fresh dan tuan blog yang sangat friendly serta pemurah.

Shida memang terkenal dengan keramahan di alam maya serta selalu membalas kunjungan ke blog kita. Bukan sekadar berkunjung kosong, shida juga selalu meninggalkan komen! Beberapa kali juga sebenarnya shida jadi pengomen terbanyak dalam blog aku ni tau!

Selain tu, shida selalu bermurah hati untuk berkongsi rezeki dengan para pengikut blog dia tau.

Aku sendiri pernah dapat macam-macam dari shida!

Join lah ye semua!

Klik gambar Shida di bawah untuk ke entry berkaitan giveaway ni :)





19 comments:

  1. Terima kasih syaz! terima kasih atas skrip yg diseiakan hahahaa ^_^
    sebenarnya speechless syaz join GA shida tau..ermmm nk cryyyyy..

    So shida wish goodluck okay nnt kan pengumuman pemenang selepas tamat ga nnt. Semoga bertuah syaz!!

    ReplyDelete
  2. Jap-jap ada nampak no.6 dalam entri syaz,ada syarat yg tertinggal ke? hahahaaa

    ReplyDelete
  3. Semoga ada rezeki dalam giveaway Shida ni :)

    ReplyDelete
  4. Jalan-jalan dari giveaway yang sama.
    all the best =)

    ReplyDelete
  5. Salam singgah dari giveaway yang sama, best of luck to you.. Semoga ada rezeki untuk semua peserta...

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  6. goodluck dan semoga dimurahkan rezeki (",)

    ReplyDelete
  7. Goodluck. Ika datang dari giveaway yang sama :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  8. Terima kasih semua yg join! Good Luck ya!

    ReplyDelete
  9. Tahniah kak! Untung join, menang terusss! HAHAHAHAH

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot