Wednesday, September 15, 2021

Gardenia Toast'em Pandan Kelapa | Wordless Wednesday



 

23 comments:

  1. sedapnya.. sllu sold out.. geram betol!

    ReplyDelete
  2. roti viral. kat kedai area rumah ni, takde nampak lagi roti ni.. panas2 di amabil orang terus dari rak agaknya..

    ReplyDelete
  3. dah rasa..mmg sedap, promote kat officemates..depa pun suka..

    ReplyDelete
  4. Roti viral ..rabu dan sabtu je diorang akan restock ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ccl..saya pun baru tahu rabu dan sabtu sabo jela..patut cari selain hari tu xdak ^_^

      Delete
  5. Dah tiga kali beli! Sedapppp behtolsss!!!!

    ReplyDelete
  6. Dah lepas mengidam..dah dpt merasa..๐Ÿ˜€

    ReplyDelete
  7. Apasal saya cari-cari tak jumpa.. :(

    ReplyDelete
  8. Dah dapat ye. Alhamdulillah dapat merasa. Siap model sekali tu.

    ReplyDelete
  9. Psssttt...Saya tulis sikit pasal ni..huhu
    https://www.nonasani.com/2021/09/hadiah-dari-blogger-syazni-selamat.html?m=1

    ReplyDelete
  10. susah nak jumpa roti ni .. bukan beshe2 org yg berjaya mendapatkan nya :-)

    ReplyDelete
  11. dah try la, tapi x sempat try toast...sbb dah abis. kena beli lagi ni..sbb dap. tapi la..selalu abis

    ReplyDelete
  12. Ammi belum terjebak lagi dgn roti ni

    ReplyDelete
  13. wah ramai yang dah cuba roti ni, belum jumpa lagi..

    ReplyDelete
  14. Tak dapat beli lagi, selalu sold out >.<

    ReplyDelete
  15. tak pernah rasa lagi walaupon dah lama viral

    ReplyDelete
  16. tak jumpa pulak roti ni haritu. Dah habis gamaknya

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot