Wednesday, October 27, 2021

Permainan Twister | Wordless Wednesday










14 comments:

  1. Ohh namanya twister ye. Seronok tengok orang main ikut arahan. memang tergeliat badan dibuatnya.

    ReplyDelete
  2. selalu tgk kat movie game ni, mcm menariks je

    ReplyDelete
  3. seronok main ramai-ramai, selalu nengok dalam rancangan tv je kan

    ReplyDelete
  4. saya tak pernah main, tapi selalu tengok variety korea ada main games ni..memang tergeliat tengok badan diorang. kalau sendiri main, taktau lah macam mana..hehe

    ReplyDelete
  5. kalau uncle main ni, patah pinggang!

    ReplyDelete
  6. Sekuntum bunga bertarung dgn 2 kumbang..

    ReplyDelete
  7. Selalu main time family day kan. Pastu gelak lebih dr buat

    ReplyDelete
  8. Seronoklah mereka bermain indoor
    Maknye tak join sekali ke

    ReplyDelete
  9. anak2 yg maen oklah, kalau maknye yg maen, tak tau lah camne... hehehe

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot