Thursday, October 28, 2021

Ke Razani Dairy Farm, Pasir Putih, Kelantan

 Masih mode bercuti (walaupun hal office masih bertalu-talu masuk 😴). Jadi hari ni zaimi bawa kami sekeluarga ke Pasir Putih untuk melawat ladang lembu dan kuda yang cantik di celah bukit! 

Serius tak sangka di Kelantan ada tempat ladang lawa macam ni. Nama tempatnya Razani Dairy Farm. Bersebelahan dengan Jeram Mengaji Pasir Putih. 

Hari ni share beberapa keping gambar dulu ya. Cerita penuh nantilah bila dah balik dan dah tak malas hahah!










Apa macam?
Ok tak snippet aku tentang Razani Dairy Farm Pasir Putih, Kelantan ni? Nanti kita story mory okey.. daaa

17 comments:

  1. Makin popular Jeram Mengaji ni. Dengar kata awal-awal pagi dah penuh orang.

    ReplyDelete
  2. Pasti seronok dan gembira anak2 tersayang..

    ReplyDelete
  3. Kasi teaser dululah ni kiranya.
    Comel pulak mask bebudak ni

    ReplyDelete
  4. Kalau cenggini Syu tak yah g Kundasang pun tak apa. Hi3😁

    ReplyDelete
  5. seronok nya dpt berjalan2 yer, sure seronok anak2 tu...

    ReplyDelete
  6. wah.. cantik! dh ala² kt kundasang dh

    ReplyDelete
  7. menarik, kak Syaz. saya duduk kelantan pun tak pernah tahu tempatnya wujud. boleh ajak family pergi nanti hehe

    ReplyDelete
  8. , wahh cantikk. nya
    mcm. Kat NZ.
    slmt. bercuti. syaz

    ReplyDelete
  9. Cantik tempatnya. Tak pernah tahu ada ladang lembu yang cantik macam ni. Kot Ke Pantai Timur bolehlah menyinggah kan.

    ReplyDelete
  10. wahhh cantiknya! susu dia mesti fresh minum sejuk2 sedap fuhhhh

    ReplyDelete
  11. kalau tak silap pernah sampai ke Jeram Mengaji tu.. tp lama dah, tak ingat bile

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot