Friday, October 29, 2021

Mummy Ayu's Birthday Giveaway

 Jom sama-sama memeriahkan Giveaway sempena birthday Mummy Ayu. Syarat dia mudah je, sebab itu jugalah aku boleh curi masa melibatkan diri bersama ni hihi.


1. buat satu entry bertajuk "Mummy Ayu's Birthday Giveaway" & link balik ke entry ni

2. tinggalkan link korang kat bahagian komen entry ni so that Mummy Ayu leh blogwalking 
ke blog korang & tinggalkan jejak.

3. tu je... 😉

4. pemenang akan dipilih secara cabutan dan akan memenangi planner comel & cun ni.

5. tarikh tutup giveaway ni - 8 Nov 2021 (hari Isnin) 12.00 noon.

+++

Apa lagi rakan-rakan blogger, marilah kita sama-sama memeriahkan giveaway Mummy Ayu!

12 comments:

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot