Sunday, October 31, 2021

KB - Home 10 jam

Baru sampai Machang, jalan dah mula sesak tadi.
Kisahnya orang baiki jalan.

Rupanya hampir seoanjang jalan menuju ke rumah kami, jalannya sesak. Total 10 jam tepat baru kami sampai ke rumah.

Kepala pening, rasa nak muntah pun ada ni 🤢 See u soon gais.

 

11 comments:

  1. dah sampai rumah mesti keletihan sgt kan

    ReplyDelete
  2. 10 jam...adoi penat tu. rehat2 dulu, pas tu pelan2 wat keja umah.
    home sweet home..kan?

    ReplyDelete
  3. ya allah sampai 10 jam dalam kereta.

    ReplyDelete
  4. KL ke doha pun baru 7 jam je.. hehehe

    ReplyDelete
  5. letihnya hadap jem..
    10jam tuuu lama sgt.. huhu

    ReplyDelete
  6. Aduhaiii..letih tu sampai 10jam perjalanan. Time waktu puncak on weekend, time tu lah dia betulkan jalan. Sabar je lah.

    ReplyDelete
  7. sangkut sampai 10 jam memang letih betul

    ReplyDelete
  8. Bestnya ada kampung jauh- jauh ni cumanya tak larat bila hadap jammed tu je

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah jammed.. Hahahaa. kalau tak jammed.. maknanya tengah PKP..Sendu pulok.. Moga bertabahlah semuaaa... Kematuuu montot

    ReplyDelete
  10. wah.. stress betul kalau terperangkap macam ni sampai 10 jam. sabar jer lah kak

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot