Pantai Rahsia di Balok, Pahang

Actually ini cerita Ahad lepas. Sebelum kami bergerak ke kampung zaimi di Kelantan, kami semestinyalah singgah ke rumah mak abah aku di Kuantan. Disebabkan aku memang tak berapa familiar dengan bandar Kuantan ni, maka sebenarnya banyak tempat yang aku tak tahu. Termasuklah pantai ni.  

Pantai ni di Balok, tapi untuk ke sini, kena lalu satu lorong kecil je. Memang kalau dari jalan besar, tak nampak ada pantai di sebalik tu. Tapi mak dengan abah tau, jadi dia bawalah kami anak-beranak lepak tepi pantai ni sekejap. Nantilah aku cerita lebih-lebih, harini pun tunjuk snippet la dulu haha.







Balik je rumah parents ni, mesti perut naik πŸ˜‚
Makan sedap satu hal, lupa diri pulak tu, makan banyak. Eh lari topik pulak ahahah

Ok, nantikan cerita penuh tentang pantai ni. (Cewah). Ada sesiapa boleh teka nama pantai rahsia di Balok ni?

Post a Comment

13 Comments

  1. 2020 ada singgah sini sekejap
    masa ke Kuantan

    ReplyDelete
  2. indah pantainya kan selesa bersantai

    ReplyDelete
  3. Memang banyak tempat menarik kat Pahang..dah dua kali ke Kuantan Pahang...

    ReplyDelete
  4. MashaAllah indahnya permandangan..

    ReplyDelete
  5. Apa rahsia agaknya tu ya...ok akak tunggu next post hehee

    ReplyDelete
  6. Of courselah tak tahu apa nama pantai ni. Orang luar lagilah tak familiar. Hihi..
    haruslah perut kedepan bila balik kampung. Bila nak berhenti makan pun tak tau :)

    ReplyDelete
  7. cantiknya pantai ni. Cantik gambar kak syaz yang last tu

    ReplyDelete
  8. seronok dapat jalan-jalan kat tepi pantai sambul tangkap gambar :)

    ReplyDelete
  9. Lamanya x berkelah kat tepi pantai..eh..naka pi short vacay la kat pantai memana

    ReplyDelete
  10. dah lama tak sampai kuantan dan pantai timur. saya suka jalan2 belah sana...

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.