Saturday, October 2, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim SEPTEMBER 2021


 Wah sedar tak sedar dah masuk bulan Oktober 2021.
Sekejap je kan.

Dan lagi beberapa hari saja semester UiTM nak mula semula.
Adalah kerja lebih sikit sini situ sana sini.

Sampai tak sempat nak godek blog semalam.

Namun, tidak dilupakan juga pada penghargaan aku kepada pengunjung blog ini yang tak jemu-jemu meninggalkan jejak.

Jadi jejak siapa paling banyak, dan jejak siapa yang bertuah bulan ini?
😁

Jadi, untuk bulan September 2021, blogger yang paling banyak meninggalkan jejak yang terakam oleh widget top commentator di sisi blog ini adalah....

*drumroll



Sekali lagi mengungguli!
Terharunya saya sebab shida selalu datang bertandang ke blog saya!

Insyaallah akan letak banner ini di sidebar blog sampai hujung Oktober 2021 😁

Selain itu, tidak dilupakan 9 lagi blogger yang turut bersama-sama Shida dalam meninggalkan coretan di ruangan komen blog ini:



Wah ada orang baru lah! Yeay!
Terima kasih pada semua! 

Jom klik nama mereka di atas, kita say hi dekat diorang!
Tetapi mostly mereka semua ni memang sudah tak asing lagi dalam kalangan blogger kan 😄

Dua top commentator bertuah yang akan dapat hadiah bulan ini adalah 😘 (cabutan menggunakan website Wheels of Name):



DAN



Farhana, nanti whatsapp saya di 019-2984616 ye, Ammi dan Shida saya dah ada contact number hik hik..

Jangan serik bertandang ke blog Syazni Rahim ini ya 😄

Insyaallah nanti saya poskan hadiah tanda ingatan 💓

20 comments:

  1. Ahakssss..terima kasih lah pada Wheel of Name sbb dia pilih nama ammi..

    ReplyDelete
  2. shida mmg rajin komen tuuh dan rajin bagi org hadiah., aminn

    ReplyDelete
  3. Wahhhh, tahniahhhhh semuanyaaaa.. kipidappp.. Hahaa Kadang kelaut memangnyaa

    ReplyDelete
  4. Tahniah Shida
    Tahniah Ammi
    Tahniah Farhana
    Tahniah semua yang tersenarai

    ReplyDelete
  5. Yeah!! Tahniah Shida, Farhana dan Ammi..
    You guys ohsem..

    ReplyDelete
  6. wowww rezeki terpijak! thanks kak syaz & tahniah untuk semua pemenang :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah semua dan tahniah untuk mereka yang terpilih :)

    ReplyDelete
  8. tahniah semua yang selalu merancakkan entri blogger- blogger

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah! thank you syaz..dan yang disenaraikn :)

    ReplyDelete
  10. tahniahnyer., makin meriah dgn kawan2 blogger., ;p

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot