Saturday, 25 December 2021

Big Apple Donuts and Coffee Family Box of Six

Salah satu makanan untuk celebration birthday emak SR yang ke 61. SR sampai sini petang khamis hari tu. Semalam berjalan sampai East Coast Mall, bawak mak dengan abah jalan. Sambil-sambil cari beg tangan baru 😜 

Harini pulak, SR beli 2 kotak Big Apple Donuts yang family box.

Beli pakai Grab Food, hantar terus ke Beserah ni. Perisa pun, SR main klik klik je. Punya malas nak tick satu per satu untuk 12 donut 😂


Sekali ada juga yang berulang rupanya, ada dua perisa yang sama. Hahaha

7 comments:

  1. sedapnya donut kak kalau mkn mesti buang krim segala bagai tu

    ReplyDelete
  2. dah jarang makan donut mcm2 flavor mcm ni..maybe sbb masing2 dah besar kan

    ReplyDelete
  3. anak2 aida memang suka donut gini.
    normally, akan beli kotak besar tu.
    samada jco or big apple. both sedap!

    ReplyDelete
  4. kalau guna food delivery ni. Mana yang kita tick takada dia replace je mana yang available. Menarik kotak barunya tema minuman mango.

    ReplyDelete
  5. Lama tak makan dunkin donut. Paling suka ynag ada filling strawberi

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE