Sunday, 26 December 2021

Port Instagrammable di Pantai Rhu Sepuluh, Penarek, Terengganu

Ewah tajuk! Haha!

Gambar-gambar ni pun dah lama duduk dalam draf SR, dari bulan 11 haritu. SR lupa nak post. Kikiki.. Kisahnya ringkas saja, waktu ni, kami dalam perjalanan untuk balik ke rumah parents zaimi di Kota Bharu dari Kuantan. Sebab dah hampir tiga empat jam naik kereta, kira berhenti rehat la ni sebenarnya.  Kebetulan emak SR ada bekalkan bihun goreng. Singgah lah makan sekejap haa..

Bila  dah duduk tu, sajalah tangkap gambar dari bawah. Eh eh cantik la pulak bila tengok gambar tu lepas snap. Cantik pulak angle tangkap gambar bawah pokok rhu, bila kamera letak rendah kat tanah. Nanti sesiapa sampai dekat Pantai Rhu 10 ni, bolehlah cuba ya. Ahaha!

Entry ni banyak gambar juga, selain untuk kenangan, SR juga akan biarkan gambar juga yang berbicara untuk entry ni. 😃 Dimulakan dengan gambar ni, SR dah macam lembaga hitam pulak bergambar dengan anak-anak ni hahaha






































Till soon!

11 comments:

  1. Memang cantik angle macam ni. Nampak tinggi dan style. Sk selalu terbalikkan kamera bila ambil gambar minuman.

    ReplyDelete
  2. subhanallah..cantik view, pic pun semua jadi cantiks...

    ReplyDelete
  3. Untung pokok rhu tu banyak masuk gambar

    ReplyDelete
  4. SEDAPNYA MAKAN MIHUN TEPI PANTAI

    ReplyDelete
  5. Cantiknya langit dan awan tuuuuu...

    ReplyDelete
  6. haah lerr, lawa gambar dekat pokok tu...

    ReplyDelete
  7. terengganu & pantai nan indah = ohsem.
    aida kalu ke kelantan, suka lalu laluan pantai.
    mesti singgah makan celup tepung.
    and dok sekejap dgn anak2 main buai tepi pantai tu.

    ReplyDelete
  8. Cantiknya view kat pantai rhu. view macam ni kalau ambil mode panaroma atau terbalikkan camera phone kebawah memang cantik.

    ReplyDelete
  9. Sporting anak-anak bila diajak posing. Lagi-lagi hero 2 orang tu

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE