Tuesday, May 31, 2022

Hasil Pekerja Secret Recipe Balok

Kek ni kami beli masa Hari Ibu hari tu. Kebetulan masa tu kami ada di Kuantan. SR beli kek ni dekat Secret Recipe di Balok.

Selalu, kalau beli kek dari Secret Recipe ni, dia akan tuliskan ucapan tu guna icing warna merah dekat bahagian tengah kek. Dia tulis besar-besar. That's it.

Tapi, berbeza sungguh pengalaman SR sewaktu beli kek dari Secret Recipe di Balok ni. Dia bukan sekadar guna icing 1 warna, malah dia siap buat kek tu kelihatan lebih berseni.

Jadi cute pula kek tu. Dia lukis daun-daun, titikkan icing merah atas gumpalan icing sedia ada, dan dia siap lukis love lagi.

Bagi SR, agak rare. Selalu yang hias kek macam ni, adalah kedai kek biasa, bukan Secret Recipe. Teruja SR!

Okey ke korang rasa kalau Secret Recipe hias kek dia macam ni? Atau dia nak hilangkan rupa eksklusif kek tu? Cuba share dengan SR ;)

13 comments:

  1. Bagi Naniey ok je. Cantik dan simple. :)
    Tak sabar nak habis pantang nak makan SR. :)

    ReplyDelete
  2. Lain dari biasa
    kalau kl x penah la. Suh tulis tulisan kecik je

    ReplyDelete
  3. ha'ah selalu dia tulis warna merah besar dekat tengah tu. Cantik la dia hias, sesuai dengan warna kek. Nampak naik deco dia

    ReplyDelete
  4. Skrg ni ramai staf SR kreatif bab deco2 ni. Yg ekslusif, kita boleh tempah awal tapi tak silap ada extra charge. Dahlah sedap, cantik pulak, memang puas hati jika dapat staf SR yg pandai deco.

    ReplyDelete
  5. cantik...nmpk berseri..dah lama x beli kek SR sebijik..dulu2 beli bila ada party kt office..

    ReplyDelete
  6. Betul. Pandai secret recipe jaga pelanggan dengan ambil pekerja yang berseni.

    ReplyDelete
  7. Bagus staff kat cawangan ni. Memahami permintaan customer.

    ReplyDelete
  8. comel pula tgk deko kek ni, kalau tidak rupa sama je yg beza tulisan wish tu..hehe

    ReplyDelete
  9. bagus tul dpt staff mcm ni...berseri kek tu

    ReplyDelete
  10. Kalau ammi belasah jelah..plain ok with deco pun ok.

    tp haritu nampak kat tiktok ada staff SR yg deco kek jadi cantik...berseni betul dia

    ReplyDelete
  11. Suka yang macam ni lagi menyentuh rasa melekat di hati yang biasa kat sini tu macam nak mudah dan siap cepat.

    ReplyDelete
  12. SA pun x kisah kalau tulisan tu merah ke atau warna lain...janji keknya sodap

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot