Monday, June 13, 2022

Family Time ke Sawah Padi Sekinchan

Assalamualaikum!

Apa khabar semua hari Isnin ni? SR alhamdulillah... Baru lepas rakam lecture untuk kerja hakiki. SR cuba juga untuk adakan masa sekejap ni untuk menaip di blog kesayangan SR ni.

Banyak sebenarnya yang SR nak update, tapi semua ke draft aje haa...

Antaranya kisah SR dan Zaimi bawa anak-anak menghirup udara sawah padi di Sekinchan ni.

Pergi tak rancang-rancang.
Bukan dekat juga dengan rumah.
Tapi sampai dan tercapai juga hajat zaimi nak ke sini hari tu. Haha!

Nanti SR ceritakan yang full sikit.
Insyaallah.
Tunggu......

++++

Best kan bau padi masa kena tuai?
😃

7 comments:

  1. cantiknya pemandangan..
    Ditunggu cerita penuhnya.. Plan nak ke Sekinchan juga nanti tapi tak tahu bila. Suka environment macam ni..

    ReplyDelete
  2. Kita teringin ke sini tapi tak kesampaian nampaknya.

    ReplyDelete
  3. Jaman kecik2 dulu keluarga wak ada usahakan sawah padi. Kerja bertani yang paling memenatkan sebab semuanya dibuat secara manual. Sekarang sawah padi tu dah jadi kebun sawit

    ReplyDelete
  4. memang best jalan-jalan ke sana seronok tengok sawah padi cuma tak larat nak menghadap jem nya

    ReplyDelete
  5. Sha tak sampai lagi Sekinchan ini.. Best bau padi ini..

    ReplyDelete
  6. Best tengok padi yang suburrr.. Saya g juvak masa raya.. tapi area Muar Johor aje

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot