Wednesday, 2 November 2022

Roti Canai Terbang Pulau Pinang | Wordless Wednesday





 

16 comments:

  1. jangan terbang singgah atas kepala kita sudah

    ReplyDelete
  2. kat mana yer roti canai terbang ni?

    ReplyDelete
  3. orang kata roti canai terbang lagi sedap lebih lembut ye saya belum pernah rasa roti canai terbang

    ReplyDelete
  4. Sedap ke...SA x pernah cuba lagi..rasa macam nak cuba la..yang kedai makan kat area endol SR share sebelum ni Pak Zain ngan Mak Pah dah try, diorang suka..nanti la nak try plak

    ReplyDelete
  5. roti canai terbang mesti lembut n sedap

    ReplyDelete
  6. anak2 dh membesar semuanya ada didepan mata., jalan2 penang best kannn ;p

    ReplyDelete
  7. Teringat cerita senario yg ada scene roti canai terbang ke langit tu

    ReplyDelete
  8. ingat ada gambar yang tengah terbang tu heheheh

    ReplyDelete
  9. area mn tu? mn tau boleh sy sggh bln dpn..

    ReplyDelete
  10. Besar kedainya. Mesti sentiasa ramai orang datang membeli. Ghisau kalau duduk dekat terbang atas kepala. hihi...

    ReplyDelete
  11. Belum cuba lagi yang versi terbang

    ReplyDelete
  12. teringin nak tgk 'terbang' nya tu, SR :)

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE