5 Blogger Komen Paling Banyak Sepanjang Mac 2024

 Assalamualaikum wbt


Sedar-sedar, makhluk Allah yang bernama masa ni telah bergerak laju meninggalkan kita di 2024 ni. Tiga bulan telah berlalu. Berdesup. Gone. Just like that. 

Sedar-sedar dah April. Moga terisi tiga bulan pertama hidup kita semua dengan pahala dan perkara yang bermanfaat hendaknya.

Oh ya, walaupun lewat sikit, marilah SR nak expose siapakah 5 rakan blogger yang banyak tinaggalkan komen di blog SR sepanjang Mac 2024! Jom!


1.
2.
LadyBird31 comments
3.
Azhafizah MN26 comments
4.
uncle gedek13 comments
5.
Warisan Petani12 comments



Terima kasih SR ucapkan kepada CCL, LadyBird, Azhafizah, Uncle Gedek serta Wak Warisan Petani! Tak jemu singgah blog SR, terima kasih daun keladi, ada masa singgahlah lagi. SR tak ada apa nak bagi, sekadar backlink dapat diberi. 

Eh macam pantun pula. Hehe...

Ayuhlah kita semua berkunjung ke blog mereka berlima jom! 

Sesama #support #bloggerMalaysia kita! 

Ayuh! 

#MalaysianBlogger awesome! Terima kasih juga buat yang lain walau tidak tersenarai. Tapi SR tetap sayang tight tight!

Post a Comment

9 Comments

  1. Eh .. banyak jugak tu 57 komen ..macam tak percaya pulak ..

    ReplyDelete
  2. Eh, tersenarai juga. Tahniah untuk semua blogger yang tersenarai. Terima kasih Madam Syaz.

    ReplyDelete
  3. Oh, tak tersenarai nampaknya. Nt kena komen byk lagi ๐Ÿค—

    ReplyDelete
  4. Tahniah mana yg tersenarai. Rajin mereka ni komen

    ReplyDelete
  5. tahniah buat 5 pengomen tegar...

    ReplyDelete
  6. waa meriahh banyak yg komen

    ReplyDelete
  7. Tahniah semua... Cuya dah kurang aktif, tak dapat nak jadi top komentar utk mana2 blog
    hahahhaa

    ReplyDelete
  8. tahniahnyer semua2 lah., aminn

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.