Showing posts with label Mydin Senawang. Show all posts
Showing posts with label Mydin Senawang. Show all posts

Sunday, June 12, 2022

Dine In di Ishak Maju, Senawang

Salam hujung minggu semua!
Apa khabar?

Pagi ni, SR dan zaimi layankan permintaan anak-anak nak bersarapan di kedai mamak. Masing-masing teringin nak makan roti tisu, dan roti pisang.

Thursday, November 4, 2021

Tarian Singa di Mydin Senawang | Throwback Thursday | 2020

Cerita ketika masih bebas ke mana-mana tanpa pelitup muka dan SOP. Kisah masa aku pergi 'Sondate' (keluar hanya bedua dengan anak lelakiku), adam, masa ni. Tak ingat tarikh yang tepat, tapi masa ni aku bawa adam keluar berdua ke Mydin Senawang, sambil-sambil beli barang. Teringat pula dulu sebelum zaman Covid-19 ni, dalam sebulan, beberapa kali aku akan keluar berdua je dengan adam atau amir. Saja suka-suka, sambil-sambil meluangkan masa bersembang dengan anak tanpa ayah dia dan anak yang lain. 

Tuesday, April 6, 2021

Jakel dan Mydin Senawang

Semalam bawa budak kecik ni day out.
Apply keluar pejabat urusan peribadi, maka ber girl day out lah dengan mek ayu ni.

Haha

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot