Pages

Search This Blog

Showing posts with label Nama. Show all posts
Showing posts with label Nama. Show all posts

Tuesday, August 4, 2020

Perkara Paling Omak Lemah

Sejak jadi mak ni, memang macam-macam benda kena buat la kan, lebih-lebih lagi lepas anak masuk sekolah.



Dan dalam banyak-banyak benda yang aku paling rasa sangat lemah dan low level ya amat skillnya, adalah

Monday, September 7, 2009

It's 'Y', not 'H'~

Name aku Nursyazni Binti Abdul Rahim.
Ada orang panggil aku Syaz, Syazni, dan ade gak yang panggil Nie..

Okey, sebutannye memang same kalau Syaz & Syazni tu dieja dengan menggunakan huruf H bagi menggantikan Y, tapi aku lebih suke kot kalau orang eja betol2 name aku dengan huruf Y.

Sebab kan, telinga aku memang takde masalah dengan kekeliruan H & Y tu, tapi mata aku ada kot?
hoho..

Sebab kan, kalau ganti dengan huruf H, name aku akan kelihatan janggal pada mata aku..

Nama aku akan jadi Shazni @ Shaz..

Emm..aku lagi suke kalau Syazni @ Syaz kot..

Not saying that aku kata name orang yang dieja dengan huruf H itu tak best, no.
Tapi aku cakap ni berdasarkan nama aku, sebab dalam I/c & surat beranak, name aku dieja dengan huruf Y.

hehe..so,

it's Y, not H.
seperti yang tertera kat header blog aku ni~

=)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.