Showing posts with label cokelat. Show all posts
Showing posts with label cokelat. Show all posts

Monday, March 15, 2021

Tenaga Dari Coklat Cadbury

Salam Isnin semua!

Marilah mulakan minggu dengan info ini.

Kah!
Macamlah orang tak tau.

Saja nak buat content.
😂

Wednesday, October 14, 2020

Telepati Coklat

 Minggu lepas, waktu lunch, aku dengan zaimi pergi ke Gedung Seri Minang dekat Gentam tu, nak cari barang adam sikit.

Dah settle beli barang, sementara zaimi nak bayar, aku adalah pandang coklat yang tersusun dekat kaunter. Tak adalah tenung ke apa, pandang sekejap, lepas tu buat macam biasa.

Dalam hati je lah berkata-kata, 'eh sedapnya nampak coklat Crispy ni'

Tiba-tiba zaimi tanya,

"Mak nak coklat ke?"

Apa lagi, takkan nak jawab tak pulak kan? 

hahahah

Sunday, May 31, 2009

Oh Nenekku..

Oh nenek ku..

Lihat beg di atas.
Nenek aku bagi!
Hahaha!!

Best2x.. dapat beg baru U!!!

Tengok pulak 2baju dan sehelai seluar pendek[untuk kegunaan membuta] di bawah....


Nenek ku belikan untuk aku!!
Sebab nenek kesian tengok baju aku semua dah lusuh..
kesian kan aku..hehe....

tengok pulak gambar susu di bawah...
beserta straw ajaib ni...
straw tu best! sebab strawtu berperisa cokelat..
minum susu putih gune straw tu akan terase macamminum air susu cokelat..
penah try?
hehe..nenek juga belikan..
lihat pula gambar air Peel Fresh di bawah..
Nenek belikan jugak!
hehehe...
nenek aku best~~!!

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot