Search This Blog

Showing posts with label hotel. Show all posts
Showing posts with label hotel. Show all posts

Monday, August 24, 2020

Menginap di Shaftbury Stellar Putrajaya Hotel

 Mungkin sebab adik ayu selalu meratib cakap nak tidur 'rumah otel' lepas balik dari Kuantan masa adik aku kahwin haritu, Allah makbulkan doa dia.

Kami terjumpa deal untuk Stellar Hotel Putrajaya ni, boleh kata taklah berapa awal. Hanya seminggu sebelum. Itu pun plan untuk cuti sekolah 5 hari sebab awal Muharram tu. Dan tak adalah macam terlalu bersungguh cari hotel, tapi terlalu pulak deal tu masa kami suami isteri tengah search hotel yang bersesuaian.

Harga memang drop gila-gila sebab offer, untuk bilik jenis Executive 2 Bedrooms.

Hah apa lagi mau ditunggu, booked secepat mungkin!

Itulah yang hari Jumaat lepas ni, kami pun checked in.



Tuesday, August 11, 2020

Menginap di Seasons View Hotel Kuantan

Masa majlis nikah adik aku haritu, kami stay kat Hotel Seasons View Kuantan.
Sebab rumah tak banyak bilik, fully occupied hehe..

Makanya lepas belek-belek Agoda, kat sini adalah bilik yang kena dengan budget dan kapasiti kami 5 beranak.

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me