Showing posts with label hotel. Show all posts
Showing posts with label hotel. Show all posts

Sunday, May 30, 2021

Mandi Velvet Dunes Body Wash

Sabun mandi jenama MANDI ni buatan Malaysia.
Senang je founder dia bagi nama brand, MANDI je.

Hahaha!

Saturday, April 24, 2021

Tukang Kejut Bangun Tidur Bila Tidur Seorang Diri | Sebarkan Manfaat Sempena Ramadhan #12

 Ada sesetengah orang ni, dia kalau tidur, susah sangat nak terbangun sendiri.

Mesti kena ada orang yang tolong cuit dia bangun juga walaupun dia dah pasang alarm.


Thursday, March 11, 2021

Primula Hotel Kuala Terengganu | September 2007 | Throwback Thursday

Masa ni aku dan zaimi masih student dekat UMT.
Tahun akhir dah.

Kebetulan, adik lelaki aku pun dapat tawaran sambung belajar di Terengganu jugak.
Masa tu dia dapat tawaran sambung Diploma Kejururawatan di Kolej Teknologi Bestari, Setiu.

Kiranya masa ni famili aku datang hantar dia kalau tak silap.
Menginap dekat Hotel Primula Kuala Terengganu.

Alang-alang semua dah ada, kita perkenalkan je lah terus boipren kita ahaha!

Friday, December 25, 2020

Caption This!

Caption this!
Comment yang paling menarik akan mendapat tepukan gemuruh dari adam amir dan ayu ahahahah




Be right back πŸ˜‰

 

Monday, August 24, 2020

Menginap di Shaftbury Stellar Putrajaya Hotel

 Mungkin sebab adik ayu selalu meratib cakap nak tidur 'rumah otel' lepas balik dari Kuantan masa adik aku kahwin haritu, Allah makbulkan doa dia.

Kami terjumpa deal untuk Stellar Hotel Putrajaya ni, boleh kata taklah berapa awal. Hanya seminggu sebelum. Itu pun plan untuk cuti sekolah 5 hari sebab awal Muharram tu. Dan tak adalah macam terlalu bersungguh cari hotel, tapi terlalu pulak deal tu masa kami suami isteri tengah search hotel yang bersesuaian.

Harga memang drop gila-gila sebab offer, untuk bilik jenis Executive 2 Bedrooms.

Hah apa lagi mau ditunggu, booked secepat mungkin!

Itulah yang hari Jumaat lepas ni, kami pun checked in.



Tuesday, August 11, 2020

Menginap di Seasons View Hotel Kuantan

Masa majlis nikah adik aku haritu, kami stay kat Hotel Seasons View Kuantan.
Sebab rumah tak banyak bilik, fully occupied hehe..

Makanya lepas belek-belek Agoda, kat sini adalah bilik yang kena dengan budget dan kapasiti kami 5 beranak.

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot