Friday, December 25, 2020

Caption This!

Caption this!
Comment yang paling menarik akan mendapat tepukan gemuruh dari adam amir dan ayu ahahahah




Be right back 😉

 

36 comments:

  1. "mama, cepat ambil gambar"- ayu, amir & adam

    Tengah bercuti ke tu? Selamat bercuti kak Syaz and family :)

    ReplyDelete
  2. Kita kena jaga perangai dulu depan mama ni, baru kena kasi swimming dekat pool. Budak nakal stay bilik je! Hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 😆
      Tapi tak ke pool pun sebenarnya 😂

      Delete
  3. Mungkin mereka kata tak mo mandi kolam, cuaca sejuk hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha!
      Ekceli omak pun tak bagi diorang mandi kolam 😂

      Delete
  4. tapi iklan kat atas tu mengganggulah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada iklan ye wak? Google ads tu, wak klik je arrow kecik di belah kiri, nanti dia naik atas dan minimized.. 😊

      Delete
  5. Mak : turun dari katil tu sekaranggggg.....

    ReplyDelete
  6. TIGA BERADIK BERPELUKAN ERAT TAKUT APA TU

    ReplyDelete
  7. Amir: Eh, mak nak snap gambar tu.. cepat kita angkat ayu!!
    Ayu: Hiyahhh!!

    Happy holiday Syaz & famili!!

    ReplyDelete
  8. Ayu : I dont want to smile on camera but i am jumping high

    ReplyDelete
    Replies
    1. Actually memang asyik ulang nyanyi lagu 5 little monkeys jumping on the bed tu 😂

      Delete
    2. hahahaha ... seronok dpt jumping on the bed

      Delete
  9. Bayangkan yang budak-budak ni baru mandi...
    dan basah kuyup (ಥ _ ಥ)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha! Masa basah, terussss je ke bilik air, mandi terus!

      Delete
  10. satu dua tiga lekuk.. makkk!! kami nak adek lagiiiii 😅😅😅

    ReplyDelete
  11. hahaha.. comelnya mereka.. nak gi mandi, mak pula ajak bergambar.. hehehe..

    ReplyDelete
  12. kami nak lompat sampai patah katil. haha

    ReplyDelete
  13. Adik jangan lompat ! nanti jatuh hehehe

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot