Pages

Search This Blog

Showing posts with label layang-layang. Show all posts
Showing posts with label layang-layang. Show all posts

Monday, May 18, 2009

Naikkan..

nampak tak layang2 itu di udara?
petang semalam sebelum antar zaimi balik aku gi main layang2 lagi..
dan semalam aku berjaya naikkan sendiri layang2 itu..
(^^,)


hehe..


Saturday, May 16, 2009

Bergumbira main layang2!

setelah tensen dan tak tau nak wat ape, kitorang pun gi la berjalan..
dan terjumpa orang jual layang2! haha!
kami pun beli.. layang2 yang kat gambar atas tu :)

kenapa gambar naruto?
saje..ingat nak beli lion king, tp ade si babi Pumba tu..huhu..

orang bandar la katekan, tak penah main layang2 mase kecik..
eh silap, layang2 aku main dulu yg kecik, x sebesar ni...hehe...
err..abaikan lengan aku yang gagah tu :P
teruja gile ar layang2 tu naik!
hahahaha!
tapi aku tak terer..
last sekali aku serahkan kepada the real Kelantanese yang sgt expert main wau..
mase kecik dia salu wat wau..
asikla kutuk wau moden ni..hehe!

yeah layang2 ku naik tinggi!

dah tak reti nak naik kan layang2, tgkap gmbr pon jadila..hehe ;)

penat..heh..
ramai orang gi main layang2 tadi..
tp dalam ramai2, kitorang je yg main berdua..
yang lain sume main dengan anak2..
huhuu~

(^^,)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.