Saturday, 16 May 2009

Bergumbira main layang2!

setelah tensen dan tak tau nak wat ape, kitorang pun gi la berjalan..
dan terjumpa orang jual layang2! haha!
kami pun beli.. layang2 yang kat gambar atas tu :)

kenapa gambar naruto?
saje..ingat nak beli lion king, tp ade si babi Pumba tu..huhu..

orang bandar la katekan, tak penah main layang2 mase kecik..
eh silap, layang2 aku main dulu yg kecik, x sebesar ni...hehe...
err..abaikan lengan aku yang gagah tu :P
teruja gile ar layang2 tu naik!
hahahaha!
tapi aku tak terer..
last sekali aku serahkan kepada the real Kelantanese yang sgt expert main wau..
mase kecik dia salu wat wau..
asikla kutuk wau moden ni..hehe!

yeah layang2 ku naik tinggi!

dah tak reti nak naik kan layang2, tgkap gmbr pon jadila..hehe ;)

penat..heh..
ramai orang gi main layang2 tadi..
tp dalam ramai2, kitorang je yg main berdua..
yang lain sume main dengan anak2..
huhuu~

(^^,)

7 comments:

  1. uhuhu!dulu ako teringin gak wat gni.tapi nak wat cne..pelamin anganku musnah..

    jd, ko n zaimi lak akan jadi mangsa ako main layang2 pas ni okies? :P

    ReplyDelete
  2. lokasi tasik kt pkns bangi ek?

    ReplyDelete
  3. besttnyer main layang2...kalau akak pon mesti wat bodo jer kalau nk main!! bkn aper, stgh org kalau beranak pinak...segan!!hehehe

    ReplyDelete
  4. lorh
    bawu nk ckp kat seremban 2
    haha !
    slh tempat lak
    hehe :)

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE