Showing posts with label pokok. Show all posts
Showing posts with label pokok. Show all posts

Friday, July 9, 2021

Set Gardening For Kids

Baru teringat dalam bulan april haritu, ada belikan budak-budak ni Gardening Set For Kids dari shopee.
Masa ni amir lah yang tiba-tiba asyik nak tanam biji benih, belajar masa di tadika asalnya.
Jadi excited pulak dia nak menanam agaknya lepas tengok benih yang dia cambah dekat tadika tu bercambah.

Saturday, June 19, 2021

Pokok Monstera Menghias Rak TV

Kisahnya tiba-tiba rasa nak beli pokok-pokok buat hiasan sikit dalam rumah.
Asalnya tengok dalam HGTV la ni, tu dapat idea.


Thursday, June 10, 2021

MARDI Cameron Highlands | Ogos 2019 | Throwback Thursday

MARDI Cameron Highlands ni memang antara tempat yang kami wajib visit kalau pergi ke sana.
Selain banyak pokok cantik-cantik, tempat ni jugak luas dan landai.

Jadi boleh lepaskan anak-anak berlari!


|Entry ini banyak gambar!|

Tuesday, May 25, 2021

Deco Dinding Dapur Guna Wallpaper

Benda datang mengejut.
Tiba-tiba rasa nak penuhkan dinding sebelah pintu masuk dapur di rumah ni.
Dinding sebelah stor, sebelum ni memang zaimi sangkut kalendar je kat situ.

Thursday, May 6, 2021

Benagolf Paroi | 1 Jun 2014 | Throwback Thursday

Cerita tujuh tahun lepas.
Masa ni anak baru sorang, si tingkiting omak ni kecik lagi ha masa ni hahaha

Saturday, September 19, 2020

Berangan Nak Ada Courtyard

 Sabtu lepas punya cerita ni, lepas balik dari makan di Arrobah Maju tu, ajak zaimi pergi kedai pokok.

Sebab sejak kebelakangan ni, adalah terbaca pasal indoor courtyard, ala yang orang buat satu ruang ada pokok besar dalam rumah, yang ada lighting cantik-cantik tu ahaha!

Contoh macam ni:

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot