Showing posts with label sate. Show all posts
Showing posts with label sate. Show all posts

Thursday, April 8, 2021

Orang Kenit di Pak Teh Satay Kuala Pilah | Throwback Thursday

Cerita dua minggu lepas.
Alang-alang hantar abang-abang pergi taekwondo, dari duduk melanguk je, kitorang 3 beranak pun pergilah ke Pak Teh Satay depan Giant Kuala Pilah tu.

Kebetulan kedai Amira Nabila tu tutup, jadi memang tak ada oranglah.
Cantek!

Boleh bawak ayu dine in.

Sunday, August 28, 2011

Sate Samuri Seksyen 16 Bandar Baru Bangi

Drooling~!
Oh my, selak-selak album gambar, terjumpa pulak gambar yang kelihatan sungguh menyelerakan ni~!
Arghhh! Bulan puasa kot!


Gambar ni aku yang snap, guna kamera 7 megapixel milik Zaimi.. hahahaha..
Kenapa sampai gambar sate pun mau capture?

Asalnya aku rasa sate tu nampak sangat sedap..
Dan yang kedua, masa ni, lebih kurang tahun 2008, aku baru nak start blogging..
Jadi kononnya aku nak buat entry pasal aku pergi makan sate dengan Zaimi lah..

Kami memang suka pergi makan, sepanjang bercinta (cewah) most dating venue kami adalah kedai makan.
Kalau duit berlebih (maklumlah aku memang sengkek gila masa buat master dulu), dapatlah makan kat kedai mahal sikit, kalau tak, makan kat kedai nasi campur je.. paling-paling pun, beli goreng pisang @ keropok goreng, air kelapa, start kereta pergi makan kat Taman Tasik Cempaka..

Start pukul 5 lebih, masa orang ramai dah start jogging, kami pun tiba untuk makan..
Orang lain sibuk bakar lemak, aku buat lemak..
Tu yang lemak sayang dengan aku, susah betul nak halau -_-"

Hohohoho~

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot