Showing posts with label warna. Show all posts
Showing posts with label warna. Show all posts

Tuesday, June 21, 2022

Pensel Warna Kontot

Antara isu yang selalu parents dalam group whatsapp kelas amir borakkan adalah "Bolehlah tolong check dalam beg anak, kot-kot terambil pensel warna anak saya."

Aduh SR kan, hari-hari pesan dekat amir.

"Jangan guna kawan punya," dan "Jangan bagi kawan pinjam."

Bunyi agak kejam kan? Tapi SR malas nak hadap kes barang tertukar-tukar sampai hilang.

Tapi bila dah selalu sangat naik isunya, SR pun bukalah kotak pensel warna amir.

Monday, November 22, 2021

Essence Witch Side Eyeshadow Palette


Ini kan, memang salah satu aku punya bad habit. Aku ni kadang-kadang suka beli sesuatu bukan sebab aku perlu dan nak pakai benda tu. Tapi aku beli sebab aku suka tengok rupa dia yang rare dan unik. Ini adalah salah satu contohnya. Aku tak pasal-pasal terbeli Eyeshadow Palette ni, padahal aku bukanlah pemakai eyeshadow.

Monday, August 16, 2021

Mulakan Isnin Dengan Gambar Kek Lapis Sarawak

Hoih aku jenuh tahan nafsu tengok gambar yang jiran share dalam group taman ni.
Dia jual.
Dia nak ambil order kek lapis sarawak ni.

Warna-warni punyalah cantik..subhanallah..

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot