Wednesday, June 2, 2021

Selamat Jalan Tok Yam

Padanlah 9 Mei 2021 hritu aku teringat dekat Tok Yam sangat-sangat.

Aku ada buat entry tentang buaian dekat rumah dia masa tu.


Baru sekejap tadi, 8.45 malam, Tok Yam telah disahkan meninggal dunia.

Vaseline Original 100% Pire Repairing Jelly | Wordless Wednesday

Foldable Hair Brush Wow Me Out Watson | Wordless Wednesday


Tuesday, June 1, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim MEI 2021

 Walau dalam situasi lockdown, aku tetap menghargai semua pembaca blog Syazni Rahim ini tau.

Sebab sayang sangat semua yang sentiasa sudi menjalinkan ukhwah bersama diriku insan biasa ini hehe..

Jadi, sepanjang Mei, ramai kenalan blog baru yang muncul juga selain rakan-rakan blog yang dah setahun kita kenal ini.

Terima kasih daun keladi!

Baik, mari kita tengok siapakah Top Commentator untuk Mei 2021!

Dan tidak dilupakan nanti, siapakah 2 commentator yang akan memenangi cabutan bertuah!

Let's check it out!

Amir dan Aamir Khan

 Ini namanya tak ada kerja.

Bukak Face App, lepas tu morph gambar amir dengan Aamir Khan.

Maka jadilah gambar ni 😂

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot